Sam jeden Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Doznania motoryzacyjno-erotyczne :) Dołączam się do chóru, że obwodnica dnia wymiata :) No i, pomysł zaje... ehm! Przedni :D Pozdrówka :) M.
Anna_Myszkin Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, ale u niektórych w myślach ciągle maj ;) Cieszę się z doczytania się wieloznaczności i Twojej obecności pod wierszykiem, Krysiu. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, że taki Twój odbiór " nocnej przejażdżki", Samie. Dzięki za zapis krzepiącej opinii :) Pozdrawiam :)
Ewa_Kos Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2011 dla mnie erotyk o lekko wyrafinowanym "podłożu''; intryguje porównanie do jazdy po nierównościach, jednak obwodnica dnia zamyka ładnie całość:)Pozdrawiam serdecznie:) E.K.
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Anno.. już nie wiem, czy ja się całkiem rozerotyzowałam, czy myśli z obwodów pouciekały, albo... bieguny się rozbiegunowały... niestety nie kapuję treści... :( Zostawiam uśmiechnięte pozdrowienie... :)
Anna_Myszkin Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Między dziurami po zimnie są przecież cieplejsze wyspy ;) Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałam go złagodzić wersem "i będziesz nadal tam czekał", że niby to taka sentymentalna historia, ale coś mnie podkusiło i wyleciał za zakrętem w lewo ;) Dziękuję, Ewo, za zaglądnięcie i zostawione słowa. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak się cieszę, że zajrzałaś i zechciałaś dociec :) Może skołowałam za bardzo tym jeżdżeniem w kółko, ale tak mi się skojarzyły noce z ciężkimi myślami na holu ;( Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi