Michał Statkiewicz Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mało mi Ciebie czekam stęskniony Tracąc swój czas na smutnośći I myślę tylko taki spragniony O ustach w kolorze radości Radość mi dajesz przychodząc ogromną Smutność uchodzi bieg czasu przyspiesza A ja sie zbroję na starcie z godziną Odchodząc w której szczęście zamieszasz Po starciu zresztą przegranym jak zawsze Chłopiec we mnie dochodzi do głosu I obrażony na cały świat patrzę Jak ten co szansy nie dostał od losu Mało mi Ciebie czekam stęskniony Tracąc swój czas na smutności I chcę już tylko utonąć spragniony W ustach koloru radości
Joanna eM Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Brzmi jak piosenka i pierwszy raz widzę wyraz smutność... wydaję mi się że wystarczyłby smutek... a nie smutność tak to się chyba raczej nie mówi... albo się mylę...
Michał Statkiewicz Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niespodzianka:)
Rekomendowane odpowiedzi