Pablo_Pikaso Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 na rogu krzywej i dobrej przepaść między płytami chodnika zbyt duża pajęczyna rozpięta w oknie wyłapuje obcość zdarzeń koślawy napis z billboardu odbija pustkę w głowie i pluje w twarz tanim sloganem może kiedyś to kupię pępowina torów mam pustkę w głowie w nabrzmiałym półmroku boję się tylko lasu nieskażonego żadnym niebezpieczeństwem szukam podobieństw wrzucając kości do kubka potrząsam jedyną stałą jest plama na szybie pociągu
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Przyznam szczerze, że utwór wzbudza niepokój, i jego klimat jest jak w tytule. Czyli zadanie spełnił. Pozdrawiam.
Biała Lokomotywa Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 boję się tylko lasu nieskażonego żadnym niebezpieczeństwem To mnie najbardziej rusza. Zaraz analogia się nasuwa - od przyjaciół strzeż mnie Boże, z wrogami sobie poradzę... Sporo otaczającej nas dżungli można znaleźć w całym wierszu. Pozdrawiam:)
ja to ty Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 witam, a może na pustkogłowie i constans ...mały ruch królowej?
Agata_Lebek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pępowina torów rewelacja, nad całością jeszcze myślę ;)) Wrócę... Pozdr.
Anna_Para Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dobry, spójny tekst. Mocna metaforyka. Podoba się, brawo, Pozdrawiam, Para:)
Pablo_Pikaso Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszy wykonane zadanie :D pozdr
Pablo_Pikaso Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świetna analogia przyjaciele, dżungla z podziękowaniem :D pozdr
Pablo_Pikaso Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wolę królewskie roszady :D pozdr
Pablo_Pikaso Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pępowina torów rewelacja, nad całością jeszcze myślę ;)) Wrócę... Pozdr. ok, czekam :D pozdr
Pablo_Pikaso Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło czytać taką opinię z podziękowaniem :D pozdr
Rekomendowane odpowiedzi