Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Sorry, ale tego nie pokazuje.
Wyświetla dział "dla początkujących". dział z poezją nazywa się "dla początkujących poetów".
Coś z tym trzeba zrobić, bo błądzi się po stronach w poszukiwaniu zaginionych wierszy:) Zajęło mi to kilka minut:)
Opublikowano

Sorry, ale tego nie pokazuje.
Wyświetla dział "dla początkujących". dział z poezją nazywa się "dla początkujących poetów".
Coś z tym trzeba zrobić, bo błądzi się po stronach w poszukiwaniu zaginionych wierszy:) Zajęło mi to kilka minut:)

Tak. Dziękuję.

a.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

wyszukiwarka działa tylko w zakresie poezji, a dlaczego nie dotyczy też prozy(głównie chodzi mi o archiwum tekstów prozatorskich)? będzie osobna? tak pytam z ciekawości, bo chyba i tak mało kto korzysta.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze. Pojawi się googl'owska wyszukiwarka w archiwum.

a.
Opublikowano

dzięki :)

............
zajrzałam sobie dziś do archiwum i zobaczyłam pod jednym opowiadanie wklejone dwa głupie posty, jeden to ciąg bezsensownych literek, który przez swoją długość rozciągnął wszerz całą kolumnę, czyli i opowiadanie i poprzednie komentarze. Czy jest możliwość w ingerowanie w archiwalne teksty? Czy ta funkcja została odcięta? Bo takie coś się prosi o usunięcie...

Opublikowano

Właściwie to nie ma takiej możliwości bezpośrednio z przeglądarki.

Serce starego forum przestało bić. :)

Mogę to poprawić ręcznie.
Podaj linki.

a.
Opublikowano

Poprawione.

Swoją drogą: ludzie to mają pomysły.

a.
Opublikowano

Dobrze. Pojawi się googl'owska wyszukiwarka w archiwum.

a.

Googlowska wyszukiwarka nie pojawi się ponieważ prawie nic nie wyszukuje w archiwum.

Dałem swoją:
http://www.poezja.org/index.php?akcja=proza&ak=pierwsza&sortowanie=start_date&inne=DESC&strona=0&ile_na_stronie=30

Może nie jest to super-hiper wyszukiwarka, ale powinna wystarczyć.

a.

• Dodaj nową pozycję...