Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Konrad Koper 4 232
- Morze, krzesło,
widać fale,
unosi się mgiełka.
Leżąca spiralna muszla szepce.
Kładę obok „skrzypce”.
Stoją skrzydełka…
Popiersie fala niesie.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Jacek_Suchowicz · Opublikowano
ja takie żabki czasem spotykam przed publicznością co to chcą błysnąć coś chcą powiedzieć i wyjdzie kicha publika klaszcze - głębokie wszystko ludzie kupują każde błazeństwo a bywa często nawet idiotyzm dzisiaj z myśleniem oj nie jest lekko śmieją się z czego nie wiedząc o kim :) -
Przez Migrena · Opublikowano
@Alicja_Wysocka @Alicja_Wysocka No wiesz co Al ? Ja takiemu draniowi co poddał Cię takiej traumie i cierpieniu, rozwalił bym normalnie łeb. Okaleczył Cię na całe życie. Opisałaś to fantastycznie :) Gotowy scenariusz na film. To ja teraz, za te Twoje cierpienia, życzę Ci abyś była szczęśliwa, jak ta piękna jaskółka szybująca na bezchmurnym niebie :) Bądź szczęśliwa !!! -
Przez M_arianna_ · Opublikowano
@viola arvensis Ujmująco i zachęcająco płyną wersy od peela do tego kogoś miłego. -
proste - zjawiskowe te poznania nie zawsze są w porę bo przychodzą gdy mają ochotę ty człowieku bądź zawsze gotowy złap zatrzymaj i przygarnij na trochę potem oceń i zostaw lub odrzuć może przyszłość wraz z którymś zbudujesz lecz nie biadol że jest ci niedobrze głowa w górę i sam decydujesz :)) -
zatrzymał nie umiemy przywyknąć do chłodu spojrzeń słów cedzonych z przymusu nie pomoże przespanie do przodu kiedy brak miłości i uczuć :)))
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne