Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 dochodził w nas sen połamany ciszą namiętności ledwie upokorzona krztusiła się bezsennością wtykając do ust słowa bezimiennymi znakami dodawała palcom sprężystej opcji w kreśleniu korytarzy na plecach przewodziła elektryczność bez oporu brodząc zuchwale w stronę samozapłonu dochodziło w nas przebudzenie
Magda_Tara Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 wielkiej urody erotyk brawo :)) idę poszukać błędów w swoim ;D mój, to jeden wielki błąd, ale co tam! :(( buziak, Graża!
Anna_Para Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Erotyk, jak jasne licho! Nic dodać, nic ująć. Brawo, Graża! Cieplutko, Para:)
eliza2 Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 super, aż kipi namiętność...pozdrawiam, eliza
Marek Konarski Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Cisza namiętności, opcja i samozapłon... Nic tu po mnie, wychodzę rozejrzeć się za jakąś erotyką ;)
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, gdzieżeś pobłądziła, ale wracaj szybko ;) co tam, znajdę Cię sama... aaa, już wróciłaś, to ze mnie gapa! dzięki, Madziu :) :***
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łoj, Aniu! Licho, czy nie licho, napisałaś tak, że poczułam głód... :) Dygam za dobre słowo pod wierszem. Pozdrawiam ciepło, Grażyna. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o kurka, a mnie coś tam kipi na gazówce! dziękuję, Elizo i lecęę.. pozdrawiam ciepło, Grażyna :)))
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja będę śniadać, parówki już gorące; chętnie podzielę się posiłkiem... ;)
Marek Konarski Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja będę śniadać, parówki już gorące; chętnie podzielę się posiłkiem... ;) To bardzo sprężysta opcja śniadaniowa ;) Dziękuję. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja będę śniadać, parówki już gorące; chętnie podzielę się posiłkiem... ;) To bardzo sprężysta opcja śniadaniowa ;) Dziękuję. :) :)
teresa943 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2010 no, no ...nie brak tu wieloznaczności, przynajmniej dla mnie ... zapłoniona pośród nocy zuchwałością ośmieliła w korytarzach zawiłości oszalałe błyskawice oto jedna z opcji, a można by więcej :)) serdecznie z buziakiem, Grażynko - Krysia
cezary_dacyszyn Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 dobry wiersz , taki ... do poleżenia jeszcze i ucięcia w nim drzemki ;-)
Rekomendowane odpowiedzi