Ran_Gis Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 stojąc w jesienne południe na autobusowym przystanku odbijam się w szybach w wieku dwudziestym pierwszym w kolejnym pomykającym roku życia dobrze zarośnięty z sezonową brodą w kurtce marines z kieszeniami jak szuflady z podniesionym sztywno kołnierzem w ręku trzymam magiczną drewnianą skrzynkę do malowania żywych... i martwych natur z ciekawością patrzę na ludzi ludzie jakby z mniejszą na mnie... w głowie mam mnóstwo niestworzonych rzeczy pasuje mi setka... albo zapchane sto ileś tam cztery wybieram na pieszo jesienną długą aleją w pażdziernikowym jaskrawym słońcu
Stary_Kredens Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 A ta magiczna drewniana skrzynka to właściwie co ?
Ran_Gis Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 - do tego trochę pędzli , farb w tubach, terpentynki i można zaczynać... pozdr. Ran
Ran_Gis Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 pani Alince S. za wytropienie najważniejszego... dzięki - Ran
Rekomendowane odpowiedzi