Agata_Lebek Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Wydaje mi się, że znalazłam paru Czytelników, którzy dostrzegli metaforyczny wymiar mojego wiersza... :)
Oxyvia Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 O tak, z pewnością, np. mnie. :-) Ja się nie czepiam całego wiersza, a tylko jednego nieudanego - według mnie - fragmenciku.
Dorota_Jabłońska Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Podoba mi się figura wiersza, konsekwencja wyrażona klamrą i sybiektywne cofanie czasu możliwe tylko we śnie bądź raju, cokolwiek i dla kogo znaczy... Pozdrawiam najserdeczniej :)
Agata_Lebek Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I...wszystko jasne ;)) Dziękuję najserdeczniej. Pozdrawiam ciepło :)
Vica Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 świadomy, jasny wiersz pozdrawiam klaudia
Agata_Lebek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za dobre słowo :)) Pozdrawiam ciepło.
miet dlugolecki Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Lucid Dream The Way will always find Water their fear slowly disapear in the reeds and evening acacia breath thinking a lot murmur cities Save us Father Here's my dream rejuvenated father rejuvenated mother Water will always find its Way Woda, poczatek i koniec naszego istnienia na tym statku kosmicznym zwanym Ziemia; plomyk nadzieji u wycienczonych jej brakiem i katalizator naszego zycia Piekny i gleboko intelektualny wiersz Wielekroc przeczytalem i sie tak zafascynowalem ze nawet o prawo tlumaczenia nie zapytalem Mea culpa Father
Agata_Lebek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bądź pozdrowiony Mieczysławie !:) Z radością łączę podziękowania, słowa i foty poligloty ;)))
Rekomendowane odpowiedzi