Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Ewelina @FaLcorN Ewelino, więc może warto się zastanowić,. Masz już jednego chętnego ;)
    • @dgghj Stary, lubię przeczytać i tylko tyle. I możliwe właśnie dlatego, że nie panimaju :) Bo możliwe, że jakbym panimał to wręcz bym nienawidził. No ja tego nie rozjaśnię ani nie wyjaśnię ani nie rozwiążę :)) Mnie ogólnie się nie wtajemnicza ani różne takie więc mogą wychodzić przeróżne przerwy na łączach :))) Co nawiasem mówiąc może uchodzić wręcz za przekomiczne :))) Zresztą zaczynam przypuszczać że jakbym jakoś mocniej zorientował o co kaman dawno bym uciekł z tego kraju nawet - ale to tylko przypuszczenie jest i możliwe że wzięte z sufitu :)) Konstatacja jest taka - bawmy się ;)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Ewelina@viola arvensisChętnie przyjmę czuły wers, może być prywatnie albo publicznie - bez znaczenia. pozdrawiam!
    • @Stary_Kredens Proszę Pani, ja mam jeszcze trochę czasu do dorośnięcia, proszę się o mnie nie martwić. Człowiek uczy się na błędach, szczególnie kiedy jest młody. Jestem nastolatką i to chyba normalne, że chcę doświadczać różnych emocji. Niektóre mogą być głupie. Ale dla mnie są w tym momencie ważne. Może z czasem staną się mało istotne, ale tego jeszcze nie wiem. Wiersz ten oparłam na tekście piosenki mojego ulubionego artysty, Pola Grancha,  "En Llamas" czyli "W Płomieniach" oraz piosence "Burn" Davida Kushnera :)
    • dziś nie myśli mocno jest już zmęczony odpuścił lecz nie wie czy to fair wobec tego co go czeka przecież starość to nie żart - to coś nieuniknionego  może więc warto o niej pomyśleć nie bać się jej ludzie mówią że  czasem od tęczy piękniejsza
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...