WiJa Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 motto: [indent] Prezydent, który nie miał luk w pamięci (R. Ziemkiewicz)[/indent] Niski wzrostem wielki duchem - nie on pierwszy ni on jedyny taki.. Który mylił się bo nie był święty ale nie mylił się w najważniejszym.. Który pamiętał co przeszedł i co nie tak mało innych przeszło - nie minęło.
Marat_Dakunin Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 WiJa, przeczytaj sobie ten tekst Rylskiego jak będziesz miał czas www.wyborcza.pl/1,75480,8475312,Jestesmy_rasa_mloda_i_dzika.html i powiedz co sądzisz. ŚP Lecha poznałem przelotnie, z bliska sympatyczne wrażenia. pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Ziemkiewicz robi prezydentowi sprawdzian ze znajomości dziejów Michała Wołodyjowskiego ? ;) Nędza. Kosz.
WiJa Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Marat Dakunin – Przeczytałem, i zgadzam się (i to bardzo) z większością (świato)poglądów Rylskiego. Najbardziej, że wspomnę te dotyczące Kościoła, ale jak jestem za in vitro, tak jednak przeciw aborcji (ze zdrowotnym wyjątkiem). Do Palikota (i tak już mniej lub więcej odizolowanym od władzy) ogólnie nic nie mam (w szczegółach, owszem), ale też uważam, że np. od Leppera, czy choćby samego Wałęsy, i tak jest dużo, dużo lepszym politykiem, a przynajmniej mniej groźnym, czyli szkodliwym dla Polski. Nie zgadzam się też z tym, że rządy Kaczyńskich (państwowe i partyjne) wszystko, bądź wiele spieprzyły (nawet jeżeli zawsze coś, a nawet sporo). I nie zgadzam się z tym, jacy to (nienawistni, czy tylko konfliktowi) ludzie są teraz (ostali się) w PiSie. A nawet uważam, że są partie, daleko bardziej obłudne i zawistne niż zły jest PiS. Pozdrawiam
f.isia Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 niski tekst mierne epitafium ni grama poezji
f.isia Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie WiJa, to nie jest wiec polityczny ino forum poetyckie, wyhamuj waść !!!
Marat_Dakunin Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 To ja niejako zacząłem, przepraszam.
WiJa Opublikowano 30 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Marat Dakunin – Chociaż wstydzę się wielu swoich „wyczynów” (głównie pewnych zaniechań, czy zaniedbań), ale nie wstydzę się swoich poglądów, jak i swojej twórczości, a nawet jestem z nich dumny. Pozdrawiam
Michał_Zawadowski Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 cenię obu panów k., ale ten tekst jest beznadziejny. pozdrawiam, mz
Jan_Wodnik Opublikowano 30 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2010 Przekaz ok bez zastrzeżeń. Trudno o tym pisać . PLUS za odwagę i temat. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi