anna_rebajn Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 czy jest granica dla miłości za którą przestrzeń tak pusta że myśl sobą wypełnić jej nie zdoła nawet jedna nuta albo krzyk gdy wołam ani obraz ani myśl swobodna lub choćby tęsknota pojedyncza jak palec samotna jeśli miłość jest tym co naprawdę pomimo i na zawsze to nie ma takich granic za którymi milczenie jest ciszą ponurą ciemną chmurą pyłu ukrytą pod płaszczem cóż że zachód krwawi noc zaczyna jutro
Anna_Para Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 No widzisz, Anno! Nawet Twoja peelka podobna do mojej! TWA - i mam to w nosie! Zabrałabym z 2. wersu "jest". Ale to pikuś! Podobasie dwa! Cieplutko, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zabrałam Aniu i dziękuję za warsztatowanie. W gruncie rzeczy wszystkie peelki są do siebie podobne :-)). a
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 ....hm .... w drugim już wierszu jakoś tak puenta i wydźwięk mi mówi, że " podróżą każda miłość jest " ...podobnie jak u Kofty a " ta perwsza trwa do drugiej " :))) ...lecz mogę się mylić ...pięknie i malowniczo " pozacierałaś " granice bezgranicznej ...pozdrawiam Z ...aha i pytanko może w zdaniu " że myśl ją sobą wypełnić nie zdoła " ...powinno raczej być że, jej nie zdoła ???...... tak mi jakoś bardziej stylistycznie brzmi :)))
anna_rebajn Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałeś rację :-). nie ma jak warsztat. Powinno być jej ;-) Dziękuję. A
Marek_Stasiuk Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otula, kołysze i wnosi nadzieje... Piękny. Tylko ten paluszek samotny, niepotrzebnie, skoro sam to i samotny :) Ale to samotność kobieca, więc i samotna podwójnie. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 poczytałam J. serdecznie zostawiam(:
anna_rebajn Opublikowano 27 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Otula, kołysze i wnosi nadzieje... Piękny. Tylko ten paluszek samotny, niepotrzebnie, skoro sam to i samotny :) Ale to samotność kobieca, więc i samotna podwójnie. Pozdrawiam Dziękuję za "piękny". Pozdr. ciepło. A
Rekomendowane odpowiedzi