Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 zanim zostawię ten zwitek podpisany wschodem do czerwonego piaskowca lub rzucony w powiew nad lawendowym polem opowiem ci dziewczyńską historię o tym jak zmęczone bieganiem po łąkach z żytem we włosach zbierałyśmy bukiety pierwsza lekcja florystyki kończyła się za kawałkiem szkła pod kamieniem zanim napiszę jak powstały z wody i jak się w nią obróciły noc pustynna odda nam jej smak i Ziemia, planeta ludzi usypana ziarno do ziarna
anna_rebajn Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz o ziemi. Dziewczyński i prawdziwy. Sama pamiętam lekcje z florystyki za szkłem pod kamieniem. Naprawdę o tym zapomniałam :-)). Bardzo fajnie poprowadziłaś wiersz, Agato. Lubię takie wiersze - w klimacie wspomnień, ale z tzw. drugim dnem. Bardzo dobry. A
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz o ziemi. Dziewczyński i prawdziwy. Sama pamiętam lekcje z florystyki za szkłem pod kamieniem. Naprawdę o tym zapomniałam :-)). Bardzo fajnie poprowadziłaś wiersz, Agato. Lubię takie wiersze - w klimacie wspomnień, ale z tzw. drugim dnem. Bardzo dobry. A Bardzo mnie to cieszy, tym bardziej że wiersz świeżutki bardzo. Napisał się z dzisiejszą pierwszą kawą ;)) Zasiadam zatem do drugiej razem z Tobą i lekcje florystki wspominamy ;))) Dziękuję :)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz o ziemi. Dziewczyński i prawdziwy. Sama pamiętam lekcje z florystyki za szkłem pod kamieniem. Naprawdę o tym zapomniałam :-)). Bardzo fajnie poprowadziłaś wiersz, Agato. Lubię takie wiersze - w klimacie wspomnień, ale z tzw. drugim dnem. Bardzo dobry. A Bardzo mnie to cieszy, tym bardziej że wiersz świeżutki bardzo. Napisał się z dzisiejszą pierwszą kawą ;)) Zasiadam zatem do drugiej razem z Tobą i lekcje florystki wspominamy ;))) Dziękuję :) .... nie no też bym chciał takie wiersze pisać z poranną zieloną herbatą z cytryną i miodem :)))....no może niekoniecznie dziwczyńskie .....pozdrawiam Ździch
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mnie to cieszy, tym bardziej że wiersz świeżutki bardzo. Napisał się z dzisiejszą pierwszą kawą ;)) Zasiadam zatem do drugiej razem z Tobą i lekcje florystki wspominamy ;))) Dziękuję :) .... nie no też bym chciał takie wiersze pisać z poranną zieloną herbatą z cytryną i miodem :)))....no może niekoniecznie dziwczyńskie .....pozdrawiam Ździch Ja ostatnio rozsmakowałam się w tej: www.najlepszeherbaty.pl/product_info.php/info/p67 Gorąco polecam ;))) Dziękuję za miły kometarz i polecam się na przyszłość ;))) Z pozdrowieniami.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Sentymentalny zwitek, to co w nim, a najlepsze między wersami. Długo mogłabym na dziewczyńskie temata:)) Pięknie Agato!!! Serdecznie... Leon:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .... nie no też bym chciał takie wiersze pisać z poranną zieloną herbatą z cytryną i miodem :)))....no może niekoniecznie dziwczyńskie .....pozdrawiam Ździch Ja ostatnio rozsmakowałam się w tej: www.najlepszeherbaty.pl/product_info.php/info/p67 Gorąco polecam ;))) Dziękuję za miły kometarz i polecam się na przyszłość ;))) Z pozdrowieniami. ...... Agatko :))) nie musisz polecać = często do Ciebie zaglądam, choć nie za każdą razą staje czasu na komenty, życie pędzi ....wolę zdecydowanie życiowe " zaczulenie " od internetowego " zaglądania " - hej :)))...a i z równymi albo i równiejszymi pozdrowieniami Ździch a co ? :))
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Leosiu za dziewczyński odbiór i kolejne odwiedziny :))
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja ostatnio rozsmakowałam się w tej: www.najlepszeherbaty.pl/product_info.php/info/p67 Gorąco polecam ;))) Dziękuję za miły kometarz i polecam się na przyszłość ;))) Z pozdrowieniami. ...... Agatko :))) nie musisz polecać = często do Ciebie zaglądam, choć nie za każdą razą staje czasu na komenty, życie pędzi ....wolę zdecydowanie życiowe " zaczulenie " od internetowego " zaglądania " - hej :)))...a i z równymi albo i równiejszymi pozdrowieniami Ździch a co ? :)) Zdzichu jestem Ci bardzo dźwięczna za pozdrowienia i czytanie :)) Dobra ta herbata ;))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...... Agatko :))) nie musisz polecać = często do Ciebie zaglądam, choć nie za każdą razą staje czasu na komenty, życie pędzi ....wolę zdecydowanie życiowe " zaczulenie " od internetowego " zaglądania " - hej :)))...a i z równymi albo i równiejszymi pozdrowieniami Ździch a co ? :)) Zdzichu jestem Ci bardzo dźwięczna za pozdrowienia i czytanie :)) Dobra ta herbata ;)) ....gadrdło mnie pobolewa, więc mniód i cytryna do :)))) lecz mogę pisać :)))) pozdro :))) i nie za maco :)))
Magda_Tara Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 tajemnica pod kawałkiem szkła to my to ja :) przepięknie, malarsko, klimatycznie, nostalgicznie zachwycona zabieram Cię Agaś w całości! :* Dziewczynko
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdzichu jestem Ci bardzo dźwięczna za pozdrowienia i czytanie :)) Dobra ta herbata ;)) ....gadrdło mnie pobolewa, więc mniód i cytryna do :)))) lecz mogę pisać :)))) pozdro :))) i nie za maco :))) Trochę spirytusu do tej mieszanki dodaj, pomaga - słowo, ostatno testowałam i przeszło ;))
Agata_Lebek Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maguś rozpływam się w Twoich raminach :)) A wszystkim którzy przeczytają ten komentarz przyponinam, że jestem Lebek, a nie Lesbek ! :)))) Dziękuję za cudne słowa. Twoja dziewczynka :*
Magda_Tara Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maguś rozpływam się w Twoich raminach :)) A wszystkim którzy przeczytają ten komentarz przyponinam, że jestem Lebek, a nie Lesbek ! :)))) Dziękuję za cudne słowa. Twoja dziewczynka :* jaaaaacieeeeeeeeee! :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :* :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Agata_Lebek Opublikowano 26 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Maguś rozpływam się w Twoich raminach :)) A wszystkim którzy przeczytają ten komentarz przyponinam, że jestem Lebek, a nie Lesbek ! :)))) Dziękuję za cudne słowa. Twoja dziewczynka :* jaaaaacieeeeeeeeee! :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( :* :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Z tych Pałerów zrobiły się jakieś Rominy zamiast ramion, literki się poprzestawiały, sama widzisz jakie temu wszystkiemu towarzyszą emocje ;)))))))))))))
Rekomendowane odpowiedzi