Fly Elika Opublikowano 22 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2010 jedną Jolkę, co nie była zła i Marysię cudną co nie siała maku proszę o uwagę a one niech się nie wahają gadać zdarzyć się może kiedy coś nie tak widzę że inaczej zamknę ten dziób
Zjajami_Baba Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 nic nie zmieniłabym ani słowa :)
Fly Elika Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Dziękuję za czytanie Babo :))), Cóż moim zdaniem, jak i w moim wierszu powyżej czyli poniżej, takość sytość infantylna nie może pozostać, to jak pieprzenie papieru, czyli i poniekąd bambusa.W tym wierszu odbijanie się od faktów cudów i zalewanie ich próżnością sztuczną również nie do przyjęcia W każdym razie nie tu gdzie ja i moi. pozdrawiam
Zjajami_Baba Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 może przesadzasz więcej wysokiego pww bawisz się tak związkami frazeolo jak lubię zaskakując zostaw jak jest daj się innym cieszyć:)
Fly Elika Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uważasz to zabawę, ja domagam się wyjaśnień co mnie dotyczy, i celowości, mnie to nie śmieszy, tylko razi i zbyt zaskakuje, To jest nie do wytrzymania.
Rekomendowane odpowiedzi