Piotr_Mogri Opublikowano 2 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2004 Z Łomży pewien chorąży Z pannami często drążył jeden temat... Tu dylemat - teraz wszystkie są w ciąży... 1
Boreniusz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Witam Szanownego Kolegę! Kolega jak widzę lubuje się w poezji quasi erotycznej, co na to żona szanownego Kolegi? Pozdrawiam serdecznie!
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Jak najbardziej za... :)
Boreniusz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 oczom nie wierzę! Małżonka jest "ZA" ??
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Zawsze jest za... :)
Ona_Kot Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 nie chcę się wtrącać w męskie rozmowy ale czy nie lepiej gdyby była pod? ;))) pozdrawiam figlarna
Boreniusz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 moim skromnym zdaniem jest to wyłącznie kwestia gustu i indywidualnych upodobań, nieprzyzowicie drążąc temat dalej można by zaryzkować śmiałe stwierdzenie, iż znane oraz szeroko stosowane są również i inne konfiguracje, tj. np. "nad", "obok", "przed" oraz dosyć karkołomne "wokół". Wybór pozostawiamy zainteresowanym.
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Boreniusz z... nie wiadomo Jak każdy sapiens homo lubi "nad" i "pod"... Lecz zależy to od wybranki... którą stroną...
Boreniusz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 staję się przedmiotem drwin bez mała!!! ładnie się zaczyna sprawa cała!!!
Ona_Kot Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak tak tak ja tylko sugerowałam, że "za" może być trudno ;) chyba że z "za"skoczenia pozdrawiam ;))
Boreniusz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 z tego co się orientuję, z "za"skoczenia może nie zostać przyjęte ze zrozumieniem, o chęci współpracy już nie wspominając... ;) poza tym to jest nawet bodajże karalne...
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 ale przy wzajemnej akceptacji może być przyjemne :0
Boreniusz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 atmosfera się zagęszcza... nie wiem jak szacowne towarzystwo, ale ja MUSZĘ się przewietrzyć... ;)
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 hehehe myć się trzeba, myć... :)
Ona_Kot Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 od siebie dodam, że też wolę się umyć ;) hahaha fajnie tu :D wesoło i frywolnie trochę podoba mi się! pozdrawiam uśmiechnięta od ucha do ucha
Boreniusz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 towarzystwo łapie za słówka oraz imputuje, żę się nie myję... zgroza... i to wszystko pierwszego dnia... huzia na Józia... tzn. na Boreniusza... dość i basta moi mili! nie zwlekajcie ani chwili Boreniusza rozwścieczycie marne będzie Wasze życie... rymy częstochowskie, ale co tam... pierwszy KOTY, za płoty... :)
Ona_Kot Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 powiedział wtedy Boreniusz że on sam, jako geniusz będzie nam drogę wskazywał, na trwogę rzucając pogróżki jak nóż hahahahhahahaha :D pozdrawiam z całego serducha
Boreniusz Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Boreniusz nie geniusz lecz zwykły parweniusz na słowa się mierzyć próbuje lecz konceptu już mu brakuje...
Rekomendowane odpowiedzi