Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Poet Ka 2 938
@hania kluseczka serdecznie dziękuję, bardzo mądre są Twoje słowa
Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Łukasz Wiesław Jasiński · Opublikowano
@Poet Ka A teraz będą jadł kolację i oglądał film pod tytułem - "Biurowy romans" - reżyser OI Premier, a jutro: opłaty za media, zakupy i dalej... Nie wiem... Łukasz Jasiński -
I dla jasności: niektórzy żydzi również protestują przeciwko Izraelowi - nie wolno generalizować. Łukasz Jasiński -
@Poet Ka Jeśli chodzi o gry: gram w Forge of Empires - jest to gra strategiczna. Łukasz Jasiński -
Przez hania kluseczka · Opublikowano
@Radosław podobno człowiek się nie zmienia i nie można go zmienić, czy to wersja optymistyczna, czy trochę mniej wnosząca jego zapomnienie siebie i o sobie, nie wiem :) -
@Poet Ka Przed Drugą Wojną Światową moi przodkowie mieli Dwór w Jasionce niedaleko Rzeszowa i teraz jest tam lotnisko - przerzut broni na Ukrainę, de facto: współczesną - Chazarię - Dwór został doszczętnie zniszczony przez nazistowskich Niemców, kiedy ruszyli na Związek Socjalistycznych Republik Radzieckich. I dziękuję za merytoryczny komentarz, tak przy okazji: dla wiarygodności - mam tylko dwa konta, tutaj i na Datezone (Nick: Jamere), oczywiście: nie mam telewizora - korzystam z aplikacji Wiadomości Polska i czytam: Myśl Polską, Tygodnik Przegląd, Tygodnik Solidarność, Oko Press i Racjonalista, a filmy oglądam na Netflixcie - tam są wszystkie filmy z polskimi napisami - jestem osobą niesłyszącą. Łukasz Jasiński
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne