Anna_Para Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Nocne ggaduchy. Jak robisz kompot? Furtka, przez którą wchodzimy w swój świat. Dzieci, faceci, głupoty, kłopot. I każdy żart, co dwa tynfy jest wart. Lawenda, mirra, kadzidło wiary. Ratuj, Kochana! Poeta boli. Czary – niemary, spalone gary. Dajesz, Anulko, blues do fasoli? Czemu nie jesteś moim facetem? Musisz koniecznie tamtą gazetę. Idziemy spać. A jutro mi napisz. Buziaki, jeszcze to „umejano”;) Idź do cholery! No co się gapisz! Rano zadzwonię, Dziewczynko, rano. Twoja „Marianna”, Moja „Poranna”. Przytul mnie dzisiaj. Po prostu – kołysz. Dusza podarta, rana wciąż ranna. Włóż mnie pod łóżko. Już się nie boisz.
Magda_Tara Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 już się nie boję
Anna_Para Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Kocham Cię, Wariatko moja!
Magda_Tara Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) :* to pierwsze - to "oczko" ! umejano!
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Podziwiam za lekkość pisania i treść. A tak naprawdę - zazdroszczę:) Szczególnie tego co w środku. Ciut się wcisnęłam w osobiste strefy, ale nie potrafiłam się oprzeć:) Pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Lokomotywko! Wciskaj się! Wiersz jest na forum! Nie chowamy go pod łóżko! Śliczne dzięki za "lekkość". To największy komplement. Cieplutko, Para:)
eliza2 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 wiersz ujął mnie swoją serdecznością, niby lekko napisane ale przemyciłaś w nim dużo treści, bardzo mi się podoba:)
Anna_Para Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Elizo: Cieszy mnie, że bywasz u mnie, i w dodatku Ci się podoba. Cieplutko. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi