Duks Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 na bezdrożach mojego umysłu dojrzałem postać smukłą i mistyczną w meandrach mojej duszy kroczyła z dumą okryta wielką tajemnicą chciałem ją zawołać poznać zrozumieć… nim usta otwarłem zniknęła kim była po co przyszła do dziś pojąć nie umiem
Magda_Tara Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 a imię jej.... Poezja ;D buziak, Endriu! dobrej nocy lepiej zasnę z twoim wierszykiem pod poduchą dzięki :)))))
Anna_Myszkin Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Duma i tajemnica przydają splendoru duszy, a skoro raz nawiedziła, to będzie powracać, a my będziemy się mogli o tym przekonać, czytając Twoje wiersze. Ten odbieram jako wdzięczny ukłon dla Niej. Pozdrawiam :)
Nessa Isilra Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Otwarłem, zamknąłem, meandry... hmm ciężko przebrnąĆ przez ten gąszcz.
Marek Konarski Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Nieprzyzwoicie baloniaste...
Duks Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Madziu. Cieszę się, że z moim wierszykiem lepiej Ci się zasypia. :) Dziękuję za czytanie i za sympatyczny komentarz. Miłego dnia:)
Duks Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam. Dziękuję za czytanie i za tak miły komentarz. Pozdrawiam:)
Duks Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może następnym razem będzie lżej. :) Pozdrawiam
Duks Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. B.K.
Fly Elika Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Po, to rzeczywiście jakby baloniaste, ale mnie ten wiersz wiąże to bliskość, przypomina o miłych uczuciach, Takich epokowych i zarazem, przechodzi przez intelektualną dojrzałość, do nowej jak świeżej obecnej Epoki :)) Za tym można tęsknić Pozdrawiam
Duks Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj:) Bardzo ciekawa interpretacja. Miło mi, że mój wiersz skłonił Cię do takich odczuć/przemyśleń. Dziękuję za pochylenie nad wierszem i za komentowanie. Pozdrawiam Ps. Baloniaste? :) Mam nadzieję, że chodzi Wam o kształt wiersza. :))))
Fly Elika Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj:) Bardzo ciekawa interpretacja. Miło mi, że mój wiersz skłonił Cię do takich odczuć/przemyśleń. Dziękuję za pochylenie nad wierszem i za komentowanie. Pozdrawiam Ps. Baloniaste? :) Mam nadzieję, że chodzi Wam o kształt wiersza. :)))) O znów jakiś ps. Nam czyli, wreszcie proszę pisać jaśniej. Mnie również bardzo miło, co widać patrzeniem, jak na załączony obrazek ;)) Patrzę i myślę , nadziwić się nie mogę, skąd to zapatrzenie. Więc słucham uważnie i dalej nadziwić się nie mogę, w końcu zaczynam rozumować mądrość wyższą, i się tak cieszę, że nic tylko pisać i pisać Pozdrawiam
Duks Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj:) Bardzo ciekawa interpretacja. Miło mi, że mój wiersz skłonił Cię do takich odczuć/przemyśleń. Dziękuję za pochylenie nad wierszem i za komentowanie. Pozdrawiam Ps. Baloniaste? :) Mam nadzieję, że chodzi Wam o kształt wiersza. :)))) O znów jakiś ps. Nam czyli, wreszcie proszę pisać jaśniej :) Skoro: „wreszcie proszę pisać jaśniej” To wyjaśniam. Bezpośrednio przed Tobą, komentował Marek Konarski i użył zwrotu baloniaste. Ty w swoim komentarzu również, stąd – Wam. Nie sądziłem, że tak Cię to zirytuje. Tym bardziej, że biorąc pod uwagę kontekst i formę, moim zdaniem nie było powodu do irytacji.
Duks Opublikowano 11 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj:) Bardzo ciekawa interpretacja. Miło mi, że mój wiersz skłonił Cię do takich odczuć/przemyśleń. Dziękuję za pochylenie nad wierszem i za komentowanie. Pozdrawiam Ps. Baloniaste? :) Mam nadzieję, że chodzi Wam o kształt wiersza. :)))) O znów jakiś ps. Nam czyli, wreszcie proszę pisać jaśniej. Mnie również bardzo miło, co widać patrzeniem, jak na załączony obrazek ;)) Patrzę i myślę , nadziwić się nie mogę, skąd to zapatrzenie. Więc słucham uważnie i dalej nadziwić się nie mogę, w końcu zaczynam rozumować mądrość wyższą, i się tak cieszę, że nic tylko pisać i pisać Pozdrawiam Widzę, że komentarz został uzupełniony, a i "humor" dopisuje - więc chyba jest OK. Pozdrawiam
Duks Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie podoba się? Cóż, takie prawo czytelnika. Ale wtórne? Tu się nie zgodzę.
Rekomendowane odpowiedzi