Boskie Kalosze Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 górski staw spławik zatonął w obłoku www.youtube.com/watch?v=vD2pS1O-21U
Boskie Kalosze Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Poniżej linek, gdyby ktoś nie dowierzał, że w górskim stawie można czasem złapać coś innego niż Anioła ;-) www.salmo.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=106%3Agorskie-jeziora-szwajcarii-centralnej&catid=37%3Aopowieci-wdkarskie&Itemid=75&lang=pl
Franka Zet Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ee, nie podpowiadaj ... Dowierzam, oczywiście. Kilka razy łowiłam różne rzeczy w niebie. Nie mam z tym problemu. Niebo i ziemia mieszaja mi sie równo. Pozdrawiam Kolegę:)
Jerz Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 witajcie Boskie! intryguje mnie w Waszych dokonaniach "czwarty wymiar" haiku. tytuły i linki z youtube to przypadki są czy wręcz przeciwnie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wasz "obłok" to dla łowiącego BL zwyczajna mgła jest. ale co ja tam wiem? już spadam jak ten poniższy kamyk: przebudzenie - to tylko kamyk ruszył wodę już mnie nie ma!
Boskie Kalosze Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej dobieram muzykę pod kątem zbieżności. Rapsodia Rachmaninowa nie kojarzy Ci się z wodą? Wybieraj: www.youtube.com/watch?v=vb1FWIZVnvs www.youtube.com/watch?v=gKHypbOELZk www.youtube.com/watch?v=nmWX4ThFxrc A teraz? Górska, bo... nad poziomem morza, jakby szła do nieba ;-) [quote] Wasz "obłok" to dla łowiącego BL zwyczajna mgła jest. ale co ja tam wiem? Niekoniecznie mgła i niekoniecznie górski staw. Często ryba bierze wtedy, kiedy obłok "przysłoni" słońce i spławik znajdzie się w cieniu, staje się mniej widoczny. Górski staw dodaje ciekawych i nowych znaczeń do dość powszechnego obrazka. [quote] już spadam jak ten poniższy kamyk: przebudzenie - to tylko kamyk ruszył wodę już mnie nie ma! Ale wrócisz? pieniążek w święconej wodzie bikini
jasna Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Intrygujące. księżyc zza chmur dziewczyna w jeziorze znów nurkuje ;-))
Boskie Kalosze Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Że też ja muszę akurat wtedy chodzić spać! Gdy tyle się dzieje na jawie i po jej drugiej stronie... stara łódź ryba na księżyc przez burtę
Rekomendowane odpowiedzi