Zbyszek_Dwa Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 z pietruszkowych listków prognozujesz ciepłą lampę choć we łzach jesień ścielesz wiarę i ufność gdy kroisz czerwień nikną melancholie strugami deszczu wróżysz zielenią myśli nie myśli a jednak... to miłość drży jak dziecko w objęcia wtulona pozostań sobą a ujrzysz
Fly Elika Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Z dreszczem i urokliwe... aż miło przenikliwe pisanie. Piękne i wzruszające, naprawdę. Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 myśli nie myśli a jednak... to miłość drży jak dziecko w objęcia wtulona pozostań sobą a ujrzysz ... "jak wstaje świt" Całość pięknie spięta klamrą (puenta + tytuł). A ten fragment po prostu ...wzruszył, bo jakby czule dotykał mnie osobiście :) Dziękuję, Zbyszku, za to liryczne wzruszenie. :):):) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
Waldemar Talar Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Zbyszku - jak już poprzedniczki napisały - urokliwy piękny i wzruszający wiersz. Więc co ja biedny mogę jeszcze dodać... nic - tylko pod tym się podpisać . A robię to z wielką przyjemnością . pozd.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Witaj Eliko :) Taki komentarz przyjemnie czytać świty mają czystość w sobie i czasem wzruszają warto je widzieć Pozdrawiam :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Witaj Krysiu :)) I ja dziękuję za wzruszenia tematem wiersza a poza tym uwielbiam klamry w wierszach :)) Serdecznie pozdrawiam :)))
Zbyszek_Dwa Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Widzę, że również facet się wzrusza tematami, które przecież limitują nasze pisanie i... życie wszystkich Dziękuje Waldemarze Pozdrawiam :)
wanesa_ciska Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Z dziecięcą ufnością jak spojrzę ujrzę czystą ,jesienną nostalgię i miłość szczerą w oczach we mnie wpatrzonych ,,czy tylko jesień ....mhm tak myślę ....
Zbyszek_Dwa Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Czyste poranki nie tylko jesienią kolory we mgle nostalgią się mienią Dziękuję Wanesso Pozdrawiam :)
Oxyvia Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Ładny i kolorowy wiersz o jesiennej miłości. Czytałam go już kilka razy. Tylko w puencie jednak nazwałabym jakoś to, co bohaterka ma ujrzeć. Brakuje mi tu jakiegoś poetyckiego określenia. Pozdrawiam. Oxy.
Adrian_Poraj Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 Ładny, spokojny wiersz. Tylko mi jak Oxyvii brakuje trochę zakończenia. pozdr ;).
Pan_Biały Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 gdy kroisz czerwień nikną melancholie te wersy rekompensują resztę bardzo dobre pozdrawiam r
Zbyszek_Dwa Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Dziękuję Oxywio za pogodny wpis Właściwie masz rację co do końcówki Też mi się wydaje jakby nie dokończony choć wiersz kończy tytuł Pozdrawiam :)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Masz rację Adrianie tak mi się wydaje Dzięki za pozytywną opinię. Pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Dzięki Panie Biały za ciekawość i wybranie dobrego, coś dla siebie :) Serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi