tolekbanan Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 nie ma o czym pisać tu nic się nie zmienia maj pachnie majem a listopad deszczem kwiaciarka z szerokiej przesyła pozdrowienia kilka marzeń na pociąg musi czekać jeszcze menele spod biedronki stworzyli komunę przechodząc zawsze rzucam im złotówkę co dzień inny z chlebem zdobywa szacunek a mnie zastanawia skąd biorą na wódkę derby regularnie leją się w ulice pijane śpiewnym pięknem swego wnętrza skandują sukcesów tajemnic odkrycie komenda policji mało w szwach nie pęka sąsiad pod jaśminem przed dziewczyną klęczał nienaćpany a bredził o sensie istnienia widziałam jak znikali za zakrętem tęczy kiedyś to będzie ulica twojego imienia
Magda_Tara Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 nie ma o czym pisać.... a jednak...??? zabieram w całości, nawet jeśli są jakieś uchybienia - zatrzymało, zachwyciło, uśmiechnęło na dzieńdobry dzień dobry! tolkubananie! :))
tolekbanan Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 miło mi bardzo dzień dobry:-)
Anna_Para Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Warsztatowo - calutki do poprawki. Sylabotonik musi "płynąć" - i nie ma "zmiłuj". Warto popracować z tym tekstem. "Społeczniak" - ale coś w nim jest. Powodzenia, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 kilka akordów na gitarę i przebój jak się słyszy :-)) Jako wiersz - słabszy , ale nie grafomania ! Kilka poetycznych nutek znalazłem ...
Rekomendowane odpowiedzi