anna_rebajn Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 sprowadzasz mnie na drogę której nie znam gdzie się poranek śmieje do obojga lubieżnym spojrzeniem wschodzącego słońca gdzie firnaka staje się frywolna a skóra wiatrem oddechu nasiąka obietnice się toczą w miękkie fałdy poduszek zegar stoi bez ruchu bo czas sekund nie liczy noc odchodzi wraz z szeptem zaczekaj bo wrócę tańczą cienie na ścianie w rytmie czarnej muzyki ( Za inspirację dziękuję oczywiście Annie Parze :-))
Magda_Tara Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 kocham czarną muzykę i te cienie bluesowe :))) ale sobie improwizujecie, Anny Drogie brawo!
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 ...improwizacja rzeczywiście " fajna " co najmniej :))) " pachnie aże seksem, cy cóś :))))....porawił bym literówkę w " bo czas sekun nie liczy " cóś mi tam d brakuje....chiba, że ten sekun to jak = Bohun lub Pisakun pozdrawiam :)))
Anna_Para Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Anno! Jakże mi miło, że mój wiersz ośmielił wypowiedź poetycką Twojego "Prześwitu"! Śliczności. Bardzo zmysłowy ten erotyk, mimo, że odnosisz się do faktury przedmiotu wokół. Ps.Zdzisław słusznie prawi o literówce. Cieplutko, Para:)
anna_rebajn Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Komentarze cieszą, literówkę poprawiłam, a faktury przedmiotu trzymam się jak poręczy u stromych schodów :-)). a
Rekomendowane odpowiedzi