Duks Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 nie dokończone rozdziały nie zapisane księgi dziś odkładane na półki z napisem jutro permanentne naiwne mam jeszcze czas a zegar wciąż tyka!
Adrian Bruliński Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Cóż, mogę się wypowiedzieć jedynie pozytywnie. Rozumiem przesłanie i trafia do mnie, mniej więcej coś takiego przeżywam. Pozdrawiam, Bruno.
teresa943 Opublikowano 6 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 masz rację...wciąż odkladamy (marnujemy), naiwni, a zegar nieubłaganie "tyka" :) serdecznie pozdrawiam, Andrzeju - Krysia
Duks Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że „trafiłem" do czytelnika. To jest najważniejsze. Dziękuję za czytanie i komentarz. Pozdrawiam.
Duks Opublikowano 6 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krysiu:) Tak to często w życiu bywa. A czas… „bywa złudny”:) Dziękuję, że zaglądnęłaś do mnie. Pozdrawiam serdecznie, Andrzej
Waldemar Talar Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Andrzeju - refleksyjny i to bardzo - myślę sobie czytając twój wiersz jak byśmy spojrzeli na to wszystko gdyby nie było zegarków . pozd.
Duks Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj. Miło mi, że tak oceniasz mój tekst. Dziękuję za czytanie i komentarz. Pozdrawiam. Ps. Co do zegarków – człowiek ma naturę twórczą i przekorną, więc gdyby nie było zegarków, raczej nic by się nie zmieniło. ;)
Zbyszek_Dwa Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Właśnie Duks - zegarki nie są ważne czas i tak ucieka a jesteśmy aby ciągle coś... zmieniać w nas w innych Pozdrawiam:)
Duks Opublikowano 9 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, że się zgadzamy. Faktycznie czas „ucieka” nieubłaganie. Im jesteśmy starsi tym bardziej mamy tego świadomość. Dziękuję za czytanie i komentarz. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi