Anna_Para Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 karminem karmił mi codzienność wymyślał mi tysiące kar wypłukał karmin min i żył karminem minę
dawniejbezet Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 III. COUR D'AMOURS15. Lata Amor skrzydlaty(chór chłopców) Lata Amor skrzydlaty, zrywa więzy i pęta. Spotykają się ze sobą chłopcy i dziewczęta.(sopran solo) Jeśli któraś z dziewcząt nie ma przyjaciela, w jej sercu noc panuje, radości upragnionej(chór chłopców) darmo upatruje. /fragment z "Carmina burana"/ www.micha.waw.pl/~micha/carmina.html Bez głębszych wniosków. Pozdrawiam "karmin z min minę karminem"?
Magda_Tara Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 jeeeeeeej! :) pierwsze mini? mijam mini z miną na minę i zginę! jeeeeej :*
Anna_Para Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Dawniej: Dzięki bardzo serdeczna. Za Orffa także. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Taruniu! Dzięki śliczne. Teraz będą same mini ;) Cieplutko, Para:)
aluna Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Droga Aniu przejmujące ,,,jak na moje emocje ! ...karminem Cię powlekę abyś tylko moja była.. Gratuluję pomysłu,,,?! Uściskowuję! Ania
Anna_Para Opublikowano 4 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Alunko! Bardzo dziękuję. Całuski serdeczne, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi