Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Panie Wuren, zamieszczam tutaj wiersze po to, by pozniej przeczytac rzeczowe komentarze.
Nie boje sie "ostrza krytyki", ktorym tutaj sie straszy. Wstretna mi jest jednak zlosliwość. A przeciez nie chodzi tutaj o psucie sobie wzajemnie krwi tylko o zabawe. Przynajmniej z takiego zalozenia wyszedlem. Liczylem rowniez ze mozna sie tutaj czegos nauczyc, a mam wrażenie (być może się mylę), że dla wielu z Was tych mniej poczatkujacych, forum stanowi miejsce odreagowywania frustracji. Mam nadzieje przekonać sie, że jest inaczej.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jakaż to złośliwość?
No fakt, mogłęm delikatniej - proszę uprzejmie poetę o nieużywanie entera. gdyż jeśli wiersz liczy sobie siedem wersów i tyleż samo strof(?) to dziwnie to DLA MNIE wygląda. Całkiem możliwe, że o taki efekt Panu chodziło -wówczas napiszę tylko, że mi odpowiada bardziej forma bez dodatkowej interlinii z wyraźniejszym ciut podziałem na strofy
Pozdrawiam
Wuren
Ps. Jeśli miałoby wspomniane przez Pana "ostrze krytyki" być zrobione z lukru, to mogę nie pisać, co mnie wierszach innych boli -ale czy wówczas mógłbym liczyć na pomoc od innych?

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No ładnie, najpierw należę do jakiegoś lobby starszych użytkowników, a teraz używam forum do odreagowywania frustracji :D
Dodajmy do tego jeszcze egocentryzm ;)

ale do rzeczy:
burze bez ciszy... a są burze Z ciszami? Trzask grzmotów,odgłos strugi deszczu, to raczej nie sprzyja ciszy. Nie bardzo rozumiem,jak mam to interpretować?

Oryginalnie napisane,czyta się nawet przyjemnie :)
chociaż co do rymów,zgodzę się z Piotrem

Pozdrawiam serdecznie
Coolt