wanesa_ciska Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 gdy o przemijanie pytasz widzę tylko biel na szarości nie pora chwilą żyję sok jak z cytryny wyciskam czemu pytam czy kierunek dobry czyżby czas pokory nastał
Kaliope_X. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Och !!! :) Narazie nie stać mnie na nic więcej... świetny, wyrazisty, treściwy. In-humility, K. W.
wanesa_ciska Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóz , dokładnie sama się zgodze że treściwy i to jak , pokornie stwierdzam ,dzięki
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 ...czas Pokory ( Wojciecha zresztą ) od 58 roku :))) gdzieś tak ...moim skromnym zdaniem dobrze, że próbujesz żyć = żyć chwilą i jak cytrynę wyciskasz tą biel :))))...pozdro
wanesa_ciska Opublikowano 30 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne podsumowanie od ,,,i tak masz rację , to jest próbowanie nieśmiałe ale zawsze ,,, dzięki wielkie ...
Leokadia_Koryncka Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Wan, może bez pierwszego wersu, bo drugi też dobrze brzmi z tytułem, a uniknęłabyś powtórki. Ale to tylko moje takie gdybanie. Wiesz, w ciszy człowiek znajduje siebie, i znowu zaczyna. Bardzo podoba wiersz. Serdecznie, Leo.
teresa943 Opublikowano 1 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 skoro tytuł brzmi "ciszą jestem", to pierwszy wers bym opuściła podoba mi się przesłanie: choć nieraz trudno, trzeba wciąż próbować "wyciskać" soki z życia serdecznie i cieplutko :))))) Krysia
wanesa_ciska Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokonałam owej poprawki i brzmi wląściwie , na pewno lepiej a z ciszą mi do twarzy jakoś ...dzięki
wanesa_ciska Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uczę sie tego , może zbyt póżno , choć na nauki czas nigdy nie zmarnowany ,,dzięki Krysiu
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uczę sie tego , może zbyt póżno , choć na nauki czas nigdy nie zmarnowany ,,dzięki Krysiu :))))) jakie tam późnio = pamietaj, że podświadomość jest uparta = uczy nas dopóki się nie nauczymy = pragnienie nie ma szans, to podswiadomość jest tu Spritem :))))
Rekomendowane odpowiedzi