AdamŚmigielski Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 buka wystraszona alarmem budzika znikła za zaspami malibu zostawiając po sobie kaca i przerażającą pustkę pod poduszką i jak w matrioszce nie wiadomo ile jeszcze niej we mnie siedzi straszy szlafrokiem czy prześcieradłem udającym tylko ducha i boję się wstać, gdy kosmate pająki wychodzą ze swych sieci wspólnie z newsami na portalach internetowych i wirusem grypy jednak strzepuję kurz z kołdry i zmartwychwstaję z sarkofagu czytając hieroglify i grypsy przypięte magnesami do lodówki przyzwyczaiłem się do przegranych na kuchennej szachownicy tym razem szarada tabletek i wiem, że nie króluję i nie wierzę w siebie jak króliczek z reklamy baterii albo stumilowego lasu który tylko udaje, że ma krewnych, znajomych lub przyjaciół kot uciekł nocą na drogę mleczną i nie mam mu nawet za złe obaj jesteśmy włóczykijami i przynosimy sobie jedynie pecha wyciskając słońce do herbaty jak cytrynę powracam do łóżka z wieńcem chupa-chupsów ukrywając się kondukcie klapków
Rekomendowane odpowiedzi