Anna_Para Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Anna Myszkino: Bardzo mi miło! Dzięki, że bywasz i czytasz bez znudzenia moje wiersze. Wdzięczna Para:)
Tomasz_Biela Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 za bardzo pocięty tekst jak dla mnie / inaczej bym go ;) / i lekka operacja plastyczna ale niech sobie będzie jaki jest wg mnie mógłby być jeszcze dopracowany ale może kiedyś wrócisz do niego poza zielonym pastwiskiem / t
Anna_Para Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Tomaszu: Cięłam, przyznaję. Tu, na "oczach" czytelników. Może stracił na tym? Nie wiem ... Nie wrócę już, bo coś mi to moje "dziecko" nie wyszło. Dzięki, że byłeś. Cieplutko, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 jest dobrze - po raz kolejny :-)
Anna_Para Opublikowano 24 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2010 Ojej, Cezary. Dzięki. A ja przed chwilą już zwątpiłam w ten wiersz! Bardzo dziękuję! Cieplutko, Para:)
Duks Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Witaj Aniu:) Trochę przeraziły mnie te:„ostatnie na świecie kasztany” Mam nadzieję, że jednak nie ostatnie:) [u]Ocena:[/u] Jest myśl, jest klimat. Podoba się. Pozdrawiam serdecznie, Andrzej
Anna_Para Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Andrzeju: Dzięki śliczne, że zajrzałeś. Wdzięczna za recenzję, pozdrawiam cieplutko, Para:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 26 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Fajny wiersz Aniu, bardzo zmysłowy, klimatyczny, dla mnie na Tak. Serdeczności:)))
Anna_Para Opublikowano 26 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2010 Bolesławie: Bardzo Ci dziękuję. Miło mi, że na "Tak". Sama miałam wątpliwości wobec tego wiersza, jego konstrukcji, treści! Cieplutko dziękuję, pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 PannoBeato! Bardzo dziękuję. Witam w moich wierszykach:)
Rekomendowane odpowiedzi