Cecherz Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 nie możesz zostać, ze mną ponieważ cię tutaj nie chcą dziś jest dzień na umieranie a ja muszę być, sam by zdjąć z głowy gorzkich chwil cierniową koronę. krzyże naszych cieni spotkają się ze sobą w parkowej alei ale nie będzie to czas by liczyć kiełkujące zdania telepać się w kałuży słów będzie za późno, będzie już wczoraj. możesz za mnie nakarmić łabędzie tak, one zawsze wrócą.
H.Lecter Opublikowano 19 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 dziś jest dzień na umieranie a ja muszę być, sam by zdjąć z głowy gorzkich chwil cierniową koronę. krzyże naszych cieni spotkają się ze sobą w parkowej alei Uczuciowa Golgota - przeinwestowana ekspresja... Słabo.
Cecherz Opublikowano 19 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2010 Mi też się nie podoba ostanio brakuje mi pomysłów
BARBARA_JANAS Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 nie możesz zostać ciebie tutaj nie chcą dziś jest dzień na umieranie muszę być sam by zdjąć z głowy koronę. krzyże naszych cieni w parkowej alei nie jest czas na liczenie kiełkujących zdań telepanie się w kałuży jest za późno, jest wczoraj. możesz mnie nakarmić za łabędzie, one zawsze wrócą. Nie jest zły, ale nieco przegadany. Zwróć uwagę na niedopowiedzenia, które w powyższej formie nadają tajemnicy i otwierają tekst. Tak na szybko. Przepraszam za cięcia i przeróbki. To tak dla przykładu, co można zrobić ze słowem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi