Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Czemu głos mi jeszcze drży? Od Tego czasu. Na myśl złą, łzy nieraz ciekną, z ambarasu. Szloch wewnętrzny spętli jaźń, w krótką chwilę. Naraz w splocie nagły skurcz, lecz jak motylek. Drżenie rąk, jak pneumo - młot. Zaraz minie. Kiedy spojrzę w oczy wprost tej dziewczynie. Choć wspomnienia budzą strach – to dają siłę. Zapamiętam sobie To, już po mogiłę. Mam dziś pewność i odwagę, tak niezłomną, Że wzmacniają moją duszę, niepokorną. Niemożliwe jest możliwe. I tak wolę. Bo przeżyłem, jestem sobą, ja pier..lę.
wanesa_ciska Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Te zaszłości dają się nam czasami we znaki ,,jeżeli na to sobie pozwalamy ale miną i jak wiosna obudzi się w nas siła, która podnosi i buduje nas od nowa ,,jesteśmy twardsi i bardziej niezłomni i tak ma być .....pozdr.
Grażyna_Kudła Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 No i fajnie, zaszłości niech przeminą motylkiem, a pozostaną... pneumo- młotem, bo twardym trza być, nie "miętkim" :))) Pozdrawiam serdecznie, Grażyna.
Rekomendowane odpowiedzi