Grażyna_Kudła Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 na peryferiach obecności taplam się w sztucznym towarzystwie przytulam do robo sapiens przesiąknięta chemicznie w nieistniejącym chaosie miasta wchłaniam normalność w tle rozproszona materią tłumu powoli zastygam plastikiem
Anna_Para Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Znakomicie. Często tak się czuję, a wtedy po prostu biorę nogi za pas i wieję, gdzie pieprz rośnie, a ludzie podają sobie chleb palcami i mówią po prostu "jedz". Gratuluję, Grażko. Cieplutko, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 taki techniczno-industrialny tekst jak dla mnie. ciekawy i do pomyślenia. cywilizacja zjada bez kompleksów, a za tym procesem stoi pieniądz. tak mi się myśli. pozdrawiam Grażynko :)
gamini1 Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 Plastikowy świat- sztuczne relacje między nami- tak widzę. Podobasie. Miłego...
Grażyna_Kudła Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnieś, Aniu, o tym chlebie naszym powszednim napisała :) Dziękuję i pozdrawiam ciepło, Grażyna. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak, Krzyś, pieniądz- jak każda materia- uleci i co nam pozostanie? dzięki za przemyślenie pod moim, pozdrawiam. :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 18 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I cała nadzieja w tym, że to widzisz, Gamini. Ja też, czyli jeszcze nie jest tak źle, a pewnie jest nas jeszcze więcej. Dziękuję za przemyślenie pod moim. Pozdrawiam serdecznie. ps. dwa razy użyłam "jeszcze" w swojej wypowiedzi, jakoś złowróżbnie chyba ;)
Magda_Tara Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2010 ja też tęsknię :** ładne, bo smutne, a może na odwrót? :))
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie smutaj Madziu, nie smutaj :) wszyscy tęsknimy... :*
Rekomendowane odpowiedzi