Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 14 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 urodzajne pszczoły przepadają z kretesem spławiane przez GMO w miliardach Chińczycy skacząc z kwiatka na kwiatek zapylają pręciki pędzlami prącik o prącie od lat więc zalewają pracowicie bzyczą bzykają i pędzelkują tylko co z resztą świata propolis prolepsis pudrując nie nadążymy gdy wymrą rośliny zwierz wszelki i koniec łańcucha pokarmowego skąd następne jabłko do kuszenia Adama po 2012
Na indeksie Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Kwiatek ładny, więc niech stoi jak najdłużej i nie więdnie" bzzz bzzz -;)))))~~ Co zaś się tyczy ... jabłka ... mam nadzieję, że Ty jeszcze je masz ... z meniskiem wypukłym ;)) Chiba, że jakaś "zasalsowana na śmierciochę"- zostawiła jeno łogryzecek hej! Oj Zdzichu, Zdzichu byłoby z Tobą po wszychu :))Plączesz mi w tej szyszynce! Serdeczności
wanesa_ciska Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Pozostaje mieć nadzieję iż ta przepowiednia się nie sprawdzi a z peelem tu owym, mamy nadzieję że wszycho w pożądku hehe pozdro.
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Kwiatek ładny, więc niech stoi jak najdłużej i nie więdnie" bzzz bzzz -;)))))~~ Co zaś się tyczy ... jabłka ... mam nadzieję, że Ty jeszcze je masz ... z meniskiem wypukłym ;)) Chiba, że jakaś "zasalsowana na śmierciochę"- zostawiła jeno łogryzecek hej! Oj Zdzichu, Zdzichu byłoby z Tobą po wszychu :))Plączesz mi w tej szyszynce! Serdeczności :))) to nie ja byłem Ewą a jabłko ...hm dostałem od Ewy to mam, to jabłko :)))) a co mi tam ....dzięki za poczytanie i wpis ...pozdro :)))))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....ej to tam Was cała armia he he ...prawda jest smutna....pszczoły wymierają, ich populacja maleje i tak naprawdę nikt nie wie dlaczego.... już Eistein wyliczał, że jesli wymrą, ludzkość przeżyje do dwóch lat, także sama nadzieja nie wystarczy jesli będziemy nadal prowadzić rabunkową gospodarkę nie patrząc na globalne eko - koszty...pozdrawiam :))))
Magda_Tara Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 pażywiom uwidzim! Guciu! :P :))))))))))))))))
Na indeksie Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OJ! Byłeś, byłeś ... tylko nie możesz tego pamiętać ;) do szóstego tygodnia, wszyscy byli "Ewami" ~))))))):- bzz bzzz .Dopieruśko potem co niektórym trutniom urosło żądełko hej!Dbajta żech dobrze Panocku o swoje jabłuszko, coby jakisik menisk wklęsły nie przytrafnął się ... łoj cieniuśko, po prowdzie to falsecikiem byście godoli a głosik to Wy mocie kumie ... oj mocie - pikny co cud -;)))))~
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aleś mnie rozszyfowała no aleś :))))))))))))))) ,że Gucio :))))))))
Rekomendowane odpowiedzi