Młody Zdobywca Opublikowano 11 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Drzemiesz nerwowo w smolistych roztworach karmiony głodem bielszy od ściany jak stary wygnaniec o twarzy potwora na szorstką samotność niewinnie skazany znowu przegrywasz z odwiecznym rywalem choć z całej mocy twych rąk łez i stóp chcesz zdławić wszechświat swym gniewem i żalem szkoda że mocy masz tyle co trup do tego odkryłeś w kipiącej histerii o wieczność za późno będąc świadomym że twoje dzieło świecącej materii nie jest twym własnym lecz ukradzionym nakryj się warstwą płynących tumanów siedząc schowany aż otchłań zaświta i tak żaden język z kuli oceanów o twoją ucieczkę nigdy nie spyta bolesne losy ukłuły cię grotem i skradły duszę krusząc twą skałę teraz zmienioną w pył z gęstym błotem nie musisz nic mówić gdzieś o nich słyszałem
Sztacheta Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Ubawił mnie Twój wiersz. Nie zazdroszczę pozycji księżyca, nie zazdroszczę. Sztacheta
Marek_Dziekan Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Nieźle napisane, a i rozjaśnia oblicze. Masz facet pióro ironiczne.
Młody Zdobywca Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Dzięki za przeczytanie. Pozdrawiam :)
Eunicee Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Pamiętam Ciebie z lepszego wiersza, ale mnie się przecież nie wszystko musi podobać. Pozdrawiam:-)
Młody Zdobywca Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się że masz dobrą pamięć :) masz rację, ja też nie jestem do niego do końca przekonany ale tak to już bywa, raz lepiej raz gorzej. Pozdrawiam :)
Młody Zdobywca Opublikowano 16 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za ocenę, pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi