Magdalena Dolatka Opublikowano 11 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Daj mi daj mi czekoladę, i oczywiście marmoladę. Słodko - gorzką na twych ustach, mądrych ustach. Daj mi daj mi pocałunek który wyznaczy mi serca kierunek. Według twojego twojego beztroskiego przepisu ze szczyptą słodkiej miłości, i bez żadnej ości.
Marek_Dziekan Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 Daj mi daj mi czekoladę, i oczywiście marmoladę. Słodko - gorzką na twych ustach, Słodko-gorzkie czekoladowe masło maślane w marmoladzie. Daj mi daj mi czekoladę, ustach, ustach. twojego twojego te powtórzenia ciężko zaakceptować Wystarczyło by zakończyć Według twojego beztroskiego przepisu ze szczyptą słodkiej miłości. Ładnie, a sens jest ten sam. Tą ość można spokojnie sobie odpuścić. Właściwie nie mam innej recepty na poprawę twojego pisania jak czytać, czytać i jeszcze raz czytać i to nie tylko to co publikowane jest w tym portalu lecz autorów uznanych. W żadnym wypadku nie próbować się zrażać. Powodzenia.
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 baaaaardzo początkujące stadium choroby (to zn. pisarczykowania ;)) myślę, że jeszcze uleczalne. ale niech tam - próbuj dalej ;) pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 13 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2010 przesłodzone do granic możliwości słabo ale pisz dalej pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi