Szarlotka L. Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 może pójdziemy dziś do teatru? założę tę czarną sukienkę bez pleców powiem że wzruszyła mnie sztuka gdy poproszę o chusteczkę albo zostańmy w domu jeśli wolisz zrobię Ci masaż i owocową herbatkę nauczysz mnie grać w karty i będzie jak dawniej rozstawię dwa talerze ty jak zwykle nie zjesz warzyw pozłoszczę się przez chwilę a potem będziemy się godzić nie chcesz? zabierz mnie więc na spacer na rynek ostatni raz nakarmimy gołębie wypijemy kawę w tanim barze wtedy będziesz mógł odejść i ja odejdę…
wanesa_ciska Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Jakieś już jesienne to spotkanie jak obiad czy kolacja w tanim barze, bez żalu by jeszcze choć chwilę pobyć ze sobą i odejść nie odwracając sie za siebie ,,,czasami tak bywa i peelka o tym wie ,,,,pozdrawiam
Joanna_Janina Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Zbyt oczywista treść. Nie zostawiasz czytelnikowi nawet chwilki na przemyślenia. Wszystko wyłożone jak "na patelni" i zbliżone do opowiadania. Ale nie zniechęcaj się i pisz dalej a będzie tylko lepiej. Czekam z niecierpliwością na kolejne teksty. Pozdrawiam :) Janina
Rekomendowane odpowiedzi