Anna_Para Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 wiesz przecież że nie mam talentu do garów pożarów i swarów zamiarów nieczarów i darów ja umiem Cię tylko zakochać zamiatać nie umiem zamętu pająków się boję i myszy i ciszy gdy mnie nie usłyszysz gdy noc ponad nami wysoka rozumieć jak Ty parlamentu odchodzę gdy mówią wynocha mam oczka w zielonych pończochach sukienki w biedronkach i grochach nie umiem udawać przekrętów prostować zbyt ostrych zakrętów i brak mi gdy wiesz atramentu odszedłeś leciutko powoli zapytaj mnie jutro czy boli
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 ...wiersz z konkretnym przekazem, i dla Kogoś??? konretnie .......nie dla mnie = ja dopiero nadchodzę ]:-> :))))....utwór....hm = technicznie = jakiś taki wolny cy cóś = że a - nic lub a - a , albo a - b kakofonia w dość jasnym przekazie tak mniemam pozdro :))
Anna_Para Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Jeszcze w warsztacie! A barwność i nieregularność rymu = wiersz ciekawy, co nie? Już poprawiam! Cieplutko, Zdzicho!
wanesa_ciska Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 No ciężko peelce cóś zrobic z takim zakochanym , gdy zament i stos kłopotów różnorakich , a jak taki odchodzi to już nic pozostaje więc jak ma nie boleć ....w /jutro / literówka jedynie ...pozdrawiam
Biała Lokomotywa Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Ładny, płynny i wzruszający, z klimatem nostalgii. Bardzo mi się podoba. Też nie mam talentu do garów, a pająki - brrr. Pozdrawiam:)
Magda_Tara Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 odchodzę gdy mówią wynocha mam oczka w zielonych pończochach sukienki w biedronkach i grochach a wolałabyś, Peelko?odchodzę gdy mówią wynocha powrócę w podkutych martensach wyciągnę z kieszeni kałacha wymierzę wprost w serce kochanka obsypię trumnę różami i powiem: "kochałam cię, Ami" ja bym tak, Paruniu!!!!!!!!! ale ja to nie Ty ;))))))))))))) chociaż niektórzy tak myślą - hihihi a wierszyk...oj, jaki Twój! ten wierszyk - piękny, zacytuję profesjonalne: barwność i regularność rymu= wiersz ciekawy. i na dodatek - z humorem, przymrużeniem oka na braki peelki w temacie: życie codzienne mrówek! strasznie się podoba wiersz! :* :))
gamini1 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2010 Tytuł przeczy prawdzie- reszta tytułowi. Miłego...
Leokadia_Koryncka Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Anula; ze mną podobnie, a życie nie pyta - co na tak, co na nie. A talent to Ty masz do zachwytu. I już! Serdecznie, Leo.
Anna_Para Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Wanesko: Dzięki serdeczne. Literówkę już poprawiam, cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Biała Lokomotywo: Dziękuję, że rozpoznajesz klimat. Serdecznie i cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Taruniu! Cieszy mnie, że się podoba i inspiruje do etiudek, tak miłych, jak Twoja:) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Szarlotko: Dzięki za "cudo". Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Gamini: O, jakże mi miło! Bardzo! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 Leo: No taaaak, jakoś nie chce być zawsze różowo. Dzięki śliczne, cieplutko się cieszę, że o mnie pytałaś. Witaj, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi