Don_Kebabbo Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Jednoznacznie można stwierdzić Iż zmierzamy w stronę żerdzi Tylko słychać okrzyk hurra! Nie mogących dojrzeć sznura
Jacek_Suchowicz Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 podoba mi się trafny przekaz zobaczą sznur w chwili zaciskania na szyi pozdrawiam Jacek
Kikus Dzikus Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 trafne i uniwersalne parę słów, a kwintesencja ludzkości :]
krzysztof marek Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 już się przyzwyczaiłem do trafności twoich wersów Don Kebabbo. klikam i jest. pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Don - krótko ale mocno prawdziwie. Podoba mi się ta miniaturka - pomimo grozy . pozd.
Don_Kebabbo Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Dziełko powstało dosyć przypadkowo i za bardzo go nie dopieszczałem, z początku tylko próbowałem je zapisać w formie abab, ale szybko dałem sobie spokój. Tytuł podpatrzony, ale reszta od siebie. Cóż, niektórzy utrzymują, że liczy się wnętrze... Pozdrawiam.
M._Krzywak Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Super. Mnie zbił z nóg! Pozdrawiam.
Janusz_Ork Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 Trafne spostrzeżenie, krótko i dobrze wyrażone. Idzie do mojej kolekcji. Pozdrawiam. J.
Don_Kebabbo Opublikowano 11 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2010 Dzięki.W tej mini Ameryki może i nie odkrywam, ale jeśli cokolwiek udało się obnażyć, to jestem zadowolona. (Po z derki).
Rekomendowane odpowiedzi