AnDante Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Byłem krwiopijcą, wyzyskiwaczem A teraz siedzę i rzewnie płaczę szczerbaty talerz pusty na stole o , ja chromolę !! Biednych krwiodawców ssałem bez końca, opasły tyłek grzałem do słońca, teraz mi przyszło herbatkę pichcić z opadłych liści Ech, gdybym wiedział, że tak się stanie to bym się wczoraj nie brał za spanie, po cóż koszmarem we śnie się trudzić, lepiej się zbudzić Więc się zbudziłem z łóżeczka wstaję, dzwonię na służbę niech żarcie daje a do śniadania kieliszek wina potem na ranny seans do kina po kinie obiad z miłą panienką w kusej spódniczce z bluzeczką cienką figlarnym oczkiem, zadartym noskiem a pod bluzeczką o rany boskie !! co potem było nikt się nie dowie no, może kiedyś komuś opowiem. Teraz do domu a w domu sprawdzę czy na kolację mam już krwiodawcę a po kolacji maleńki flircik. Ach, jak jest piękne życie KRWIOPIJCY !! __________ 1
dzie_wuszka Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pierwsze trzy strofy narobiły mi smaku, a później jak to się wszystko cholera rypsło! :(
Jolanta_S. Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 pierwsze trzy strofy narobiły apetytu, po następnej już się... serdecznie - Jola.
nikt__wazny Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2010 co za kurwa, naród, bo rymowane to słabe.. to napiszcie lepsze jesli takie słabe, a jesli nie umiecie to piszcie "niepodobamisie"... ja tam sie nie znam na rymowankach, ale jesli czyta sie bez zgrzytów to juz chyba bardzo zajebiscie.. a jesli koniec koncow w blahej rymowance udalo sie wcisnac fajne puente to juz w ogóle bajka
Rekomendowane odpowiedzi