Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 sytuacje trudne mieszczą się w sferze emocjonalnej dlatego wlokę nogi z kosztami
Magda_Tara Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 dasz radę, wytrzymasz, musisz. kocham Cię, Leon :*
Judyt Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 i chyba nie tylko w emocjonalnej życzę by koszty były niskie J. serdecznie Leokadio
Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mus jest wielkim panem Tarciu, też Cię kocham. dziękuję, i buziak! Leon.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... nie tylko,ale najbardziej... dzięki za życzenia. L. serdecznie Judyś
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 ...prześmiesznie złożone, że nogi z " kosztami emocjonalnymi " ....uśmiałem się z tego skojarzenia ...pozdrawiam i bzyczę mocnych nóg w obu sferach :)))
Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zdzich; nie przekręcaj bo cię pacnę:) Zwróć uwagę na tytulec, skojarzysz... dowcipnisiu:)) dzięki!
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .....czekam :)))....nadstawiając drugi policzek :)))...
Leokadia_Koryncka Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .....czekam :)))....nadstawiając drugi policzek :)))... ...e tam, postraszyłam, jak to słaba płeć;)) chiba że packą na muchy:))
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .....czekam :)))....nadstawiając drugi policzek :)))... ...e tam, postraszyłam, jak to słaba płeć;)) chiba że packą na muchy:)) ...:))) ....ja to myślałem o całusie ...ależ sadystka, nio ależ :)))...azaliż ??:)) ...pozdro Ździch
Anna_Para Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Gorzka miniaturka, Leo, a z konceptem. Dobra! Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi