Jolanta_S. Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dziwaczna pracownia zakratowane okno i nienaturalna jasność drzwi mają klamkę tylko od wewnątrz obrazy tulą się do ścian tu pachnie terpentyna farby pędzle wokół sztalugi zakochana w barwach wchodzę w biel płótna w realu jak alicja w krainę czarów palcami rozpostarłam tęczę krople deszczu skryłam mały figlarny kociak patrzy na mnie i zapomniałam znów wystygła kawa przeleciał dzień jak mgnienie nastał czas na rozmowę z Tobą zabrakło ram do obrazów
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 ta klamka od wewnątrz jest bardzo ciekawym motywem w wierszu J. serdecznie
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...jesli mogę wtrącić to zatrwazająco naturalnym i obrazowym...stwarza niepowtarzalny klimat, taki ,że jest się" Tam " w srodku przez chwilę .......pozdrawiam autorkę i adherentkę oczywiście równie :)))
Jolanta_S. Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt dziękuję i serdecznie pozdrawiam. p.s. czytałam Twój ostatni wiersz na warsztacie, ale nie potrafię zinterpretować.
Jolanta_S. Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...jesli mogę wtrącić to zatrwazająco naturalnym i obrazowym...stwarza niepowtarzalny klimat, taki ,że jest się" Tam " w srodku przez chwilę .......pozdrawiam autorkę i adherentkę oczywiście równie :))) aś mie zaskoczył. wszedłeś bez klamki :))) dziękuję za fantastyczne słowa, za bycie "Tam" w środku przez chwilę... serdecznie pozdrawiam - Jola.
Judyt Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt dziękuję i serdecznie pozdrawiam. p.s. czytałam Twój ostatni wiersz na warsztacie, ale nie potrafię zinterpretować. dziękuję Jolanto za przeczytanie to już wiele(: a czasem wystarczy ślad, też bym nie umiała J. serdecznie a jakże
Rekomendowane odpowiedzi