Czarna_Dama Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 pod okularem aperitif sukcesu wyolbrzymia szczeble standardu zżera żelazną porcję komfort ubezpieczeń ochrony i pani co brudy w domu sprząta wciąż pędem owczym pracę goni samego siebie kredytem spłaca pcha się przed zaprzęg świtu gdy wieczór dupsko myje zmęczeniem i z powrotem na biegun zapracowania kiedy kończy trzepocze ustami że zysk niby bocznym torem a wciąż na kluczowej pozycji aż w gardle zaschło popłuczynami natrętnej do bólu pazerności
Mateusz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Czarna Dama:ta więc pijemy na stojąco ową nalewkę ziołowo procentową. Pije się ją też, przed posiłkiem w celu pobudzenia apetytu. Wraz z towarzyszącymi im przekąskami, jak mi wiadomo. Ale to tak sobie na marginesie. A przechodząc do wiersza, tak więc. Widzę w nim codzienną pracę, obowiązki, i zabieganie, a mało czasu dla siebie. Wiersz nawet udały i myślę, że jest okej. Pozdr. b; J.S
Czarna_Dama Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Super Tango dzięki za ocenę wiersza pozdr.
wanesa_ciska Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ten owczy pęd do nikąd czasami prowadzi ,,mało że związany z tzw. wypaleniem ,,to czasami sie okazuje że w końcu powstaje pytanie ,,,po co mi to i dla kogo ??? Bo jakaś pustka sie robi ,,,coś się gubi w tym pośpiechu ,,,,pozdrawiam
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 poczytałam temat " na czasie" nie zwalnia chyba J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi