Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 wszystkie bogactwa wszechświata nie warte są Twego włosa zachwyt gracją westchnienia najlepsza muzyka słowa szeptu głosu zawieszenia tęsknota za myślą o telefonie zabija zagłębiam się w Ciebie bzdurne są jednak " sekatory "
Biała Lokomotywa Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jakaś pani zawładnęła twoimi myślami. Moim skromnym zdaniem obeszłoby się bez słów „tego", "są", "jednego" (pierwsze), "całe", "Twojego" i zdanie „tęsknota za myślą o telefonie zabija” inaczej ująć. Tak sobie proponuję. Nie kapuję „sekatorów” – będę jednak próbowała:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...sekator to dla mnie skrót myślenia życzeniowego = nie że wolę zagatki, ale za " gołe ciao " a nie tam wyobrażenia o :)))....dzięki za cenne dla mnie sugestie :))) - myślę, że w częsci masz rację ...pomyślę jeszcze o tym :))) ....zastanawiam się ponadto nad tytułem .....czy nie zrobić Go bardziej dwuznacznym i nie dodać znaku zapytania ( bo czyto = po " górolskiemu " ...niech czyto i się zastanawia hej ).....pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Tyż mi ten "sekator" jakoś tak, ale skoro wytłumaczył:) Powim tak: utonął na amen, i niech się darzy:)) Pozdrawiam, Leo.
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...Leo ...jeśli mogę się tak zwrócić ....azaliż jaikiż sekator miałaś na myśli :))))))...wniski pohopne troszku = napisałem kilka wierszy do przyszłej .... a jeszcze jej nie widziałem ....chcę taką : co czyta sercem, myśli secem, całuje z sercem i w ogółe :)))
Leokadia_Koryncka Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 pewnikiem możesz, tu nima pań, panów, tu nad podziały, nie to, co wyżej o dwa schodki. Tytuł mylnie odczytałam, jom półgorolka:) O mamciu, łon i jescek nie widzioł, a już ii wiersycki wypisuje...:)) Marzenia się spełniają - tym bardziej powodzenia! Leo.
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...... to pewnie nie czytałas mojego " zachwytu " Jaworzynką w Trzech ( od) nogach ...dzięki za " powodzenia " mam Go ja dla mnie wystarczającą a więcej się przyda :)))
f.isia Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niet ! 'piękno gracji'...? - a cóż to za pięłkna maślankowa maślaność...? o reszcie nie wspomnę, wrzuć [wyrzuć] waściu toto do utylizatora
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niet ! 'piękno gracji'...? - a cóż to za pięłkna maślankowa maślaność...? o reszcie nie wspomnę, wrzuć [wyrzuć] waściu toto do utylizatora :))) właście to ąsćka zrobiłaś ....więc nawet się nie musze tłmaczyć ze stopniowania moich uczuć ....bo kto nie wie cóż to piękno gracji to nie mamy o czym gadać ....pozdrawiam z równym sarkazmem ( zeby nie było , iż któś więcej )....
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 poczytałam, piękny zachwyt tęsknota J. serdecznie
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 poczytałam, piękny zachwyt tęsknota J. serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi