Agata_Lebek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 coraz bliżej na przekór śmierci, logice i przemijaniu ta rozmowa z deszczem ciepła, szeptana, tęczowa z nostalgią w najlepszym ujęciu powrót do...cicho sza, cicho sza dziewczynko moja jeszcze spotkamy się, na polanie
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ...??? Na noc, bo Kołysanka = cokolwiek " przetarte " ...pozdrawiam :))
Agata_Lebek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cokolwiek poprawiłam, jak teraz?
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cokolwiek poprawiłam, jak teraz? ....??? Obietnica ??? nie mam koncepcji ....zastanawiam się czemu piszesz dla " dziewczynki " ??? :))))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ciepłe i klimatyczne, myślę że ten tytuł który nie jest tytułem jest dobrym tytułem.;) Lubię być przekorny. coraz bliżej bez przemijania, na przekór logice i śmierci ta z rozmowa z nocą cicha, miękka, pierzasta tęsknota zatrzymana w ruchu i powrocie …. Pozdrawiam ciepło Agato Krzysiek
Anna_Myszkin Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Twój obrazek jak ze snu wyjęty - nie obowiązują śmierć, logika i przemijanie. Tylko nie wiem, czy ten powrót nie mógłby być do czegoś - tak mi się, ale to Twoja robótka ;) Pozdrawiam :)
Agata_Lebek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cokolwiek poprawiłam, jak teraz? ....??? Obietnica ??? nie mam koncepcji ....zastanawiam się czemu piszesz dla " dziewczynki " ??? :)))) To nie ja, to on ;)))
Agata_Lebek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest interpretacja, odpowiedź i wiersz w jednym :) Dziękuję Kris. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mógłby być... Dlatego wielokropek, a w domysłach może być dużo, np. ten Twój Jegomość, albo mój. Niech se będzie co chce ;)) Otrzymałaś mojego maila dzisiejszego? Dalej nie wiem, skrzynka mi fiksuje. Dziękuję, że jesteś Anulku :) Pozdrawiam.
Anna_Myszkin Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Skoro pozwalasz, to podstawiam mojego, ale z deszczem też chętnie pogadam ;) Już Ci odpisałam, muzyczna Agatko.
Agata_Lebek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skrzynka już działa bez zarzutu ;)) Pomoc fachowa w postaci 17-letniego geniuszu rozwiązała problem w tri miga :)
Judyt Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 jeszcze spotkamy się na polanie? czyżby SDM inspiracją.., poczytałam, J. serdecznie
Agata_Lebek Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteś bardzo blisko ;) E.Stachura inspiracją... Dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi