Waldemar Talar Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 pomimo swej wielkości często miewam wrażenie że jest czymś bardzo małym w czym brakuje mi powietrza pomimo swej wielkości czuje bliskość jego ścian które mnie przytłaczają zmuszając do rozpychania dlatego dziwie się czemu w czymś tak wielkim jak świat ja często czuje się jak plastuś mieszkający w ciasnym pudełku
Dorota_Jabłońska Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Niedobrze. Pozdrawiam :)
Marek Konarski Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 dlatego dziwie się czemu w czymś tak wielkim jak świat ja często czuje się jak plastuś mieszkający w ciasnym pudełku Rzeczywiście dziwne ;) Plastusiowi, można wiele wybaczyć, autorowi mniej...
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 prostolinijnie ale plastycznie / brakowało tutaj Twoich infantylnie mądrych foremek / t
Nata_Kruk Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Waldku... przeczytałam i serdecznie pozdrowię... :)
Waldemar Talar Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Dorotko - dzięki za przeczytanie - może innym razem będzie dobrze . pozd.Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Marku - mniej powiadasz - ale i tak wielkie dzięki za wgląd oraz kom. pozd Waldemar
Waldemar Talar Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj serdeczni - cieszę się bardzo z twych odwiedzin Tomaszu . - tak pisałem i będę pisał - tym bardziej po takich kom. - a oceny zawsze przyjmował będę z pokora . pozd. i życzę miłej nocy
Waldemar Talar Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tobie również Natko bardzo dziękuje za wgląd oraz ślad pod wierszem . poetyckiej nocy ci życzę
Rekomendowane odpowiedzi