Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Berenika97 13 452
Śliczny obraz - "czekałam aż wyjdziesz do mnie w nocy" - najbardziej intymny moment całości. Cały wiersz jak sen, z którego nie chce się budzić - morze, bryza, czekanie w nocy. Bardzo nastrojowe.
Piękne są Twoje pantum. :)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Benjamin Artur · Opublikowano
Gdy szukam wytchnienia, kroczę przed siebie. Gdy szukam zrozumienia, nie rozmawiam — milczę. Gdy szukam zachwytu w tobie, ze smutkiem w oczach opuszczam tylko głowę. W pocałunkach deszczu na moment odnajduję tylko ciebie. W pocałunkach… Rozgłos nie jest nam potrzebny. Potrzebny jest tylko spokój. Wszystkie słowa już wypowiedziałem. Więc wsłuchaj się w ciszę. Posłuchaj, jak milczę. Niech miłość uderzy w największą ciszę, niech uderzy w największy smutek. Wsłuchaj się w nią. Niech zagra nam moja cisza, twój smutek. Żadne z nas nie wie, kim jest. Żadne z nas nie chce zrywać zielonych agrestów osobno z krzewu życia. Gdy szukam wytchnienia, kroczę przed siebie. Gdy szukam zrozumienia, nie rozmawiam — milczę. W pocałunkach deszczu na moment odnajduję tylko ciebie. W pocałunkach… -
Przez Charismafilos · Opublikowano
@AleksandraFerenc brawo Ola! wzbiłaś się na niepodległość emocjonalną! Zuch! :) -
Przez andrew · Opublikowano
@Berenika97Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
-
Przez Benjamin Artur · Opublikowano
@andrew @Berenika97 @Poet Ka przepraszam, nie było mnie trochę. Dziękuje wam kochani, że zechcieliście się podzielić ze mną swoimi odczuciami i spostrzeżeniami. Pozdrawiam was wszystkich serdecznie :))
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne