Leokadia_Koryncka Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Byki językowe i języki z byków, niektórzy zaliczyć, chcą do smakołyków, bo dla gramatyków, to zwierzyna łowna, a i dla smakoszy, też uczta cudowna.
krzysztof marek Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 lekko i sprawnie ujęty temat. nie wiem jak innych ale mnie na przykład odrzucają wiersze z błędami i niedoróbkami tego rodzaju. takie hasło mi się przypomniało: wklejasz ? szanuj :) czytelnika rzecz jasna. pozdrawiam Leo :)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Krzyś, masz podobnie jak ja:) Dzięki za poczytanie i opinię. Pozdrawiam - Leo.
Grażyna_Kudła Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Leo, chyba zacznę obgryzać paznokcie... ...bo misie też trafia... :))) Pozdrawiam, Grazyna. :)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Graziu; nie smutaj:)) każdemu się trafia, mnie też! Pazorki zostaw, to dobra broń:)) Serdecznie - Leo.
Rekomendowane odpowiedzi