Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

nie ma brrr :) piękno ma różne oblicza :)))
biorę wszystkie jego kompozycje! :))

To brrr było bardziej wieloznaczne, czytaj raczej jako odpowiedź na dzień dobrrrr
yyy?

Myslovitz | Scenariusz Dla Moich Sąsiadów
www.youtube.com/watch?v=AbyJ_h4xfRQ
Opublikowano

www.youtube.com/watch?v=9EHQul8nVBc
www.youtube.com/watch?v=qCIyK3ec4kE
www.youtube.com/watch?v=vD5ZTiWZmfk

Myslovitz | Nocnym Pociągiem Aż Do Końca Świata ;
www.youtube.com/watch?v=25ggLQJiqVs

Myslovitz | Życie To Surfing
www.youtube.com/watch?v=ABO19J-rTdo

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Rozkminka po rozmowie z @FaLcorN, jako nadmiar spraw i stresu.      Że wybrałam dobre imię - dowiedziałam się od dzieci, z kodem znaków zespolona, każda nim się w środku cieszy. Jakby myśląc o pociechach planowałam w duszy życie. I dziś szkic ten na nie czeka, dobrze im jest. Należycie. A jak myślę o tym samym (czy Beata mi pasuje) to pół wieku walczę z sobą, czasem wręcz nie reaguję... Imię - to dom duszy zgrabny. Co, gdy nazwa psuje wnętrza? Lubisz swoje imię? Napisz. (jako Linda będę większa?)   Robią botox, cycki, brzuchy, włosy, usta i pośladki. A ja wolę zmienić imię na pseudonim jakiś gładki.    
    • @Annna2 Aż chcę się na Warmię do Anien :))
    • @MIROSŁAW C.                                                Prezydent*             Elekt - pan Karol Nawrocki - dziękuje panu Robertowi Bąkiewiczowi - wypełnia ustawowo przypisane Straży Granicznej funkcje - nie daje sobie rady z nimi aktualny rząd.**   Źródło: Rzeczpospolita    *zrobiłem drobną edycję - treść bez zmian    **rząd, prześladując pana Roberta Bąkiewicza - robi mu darmową reklamę    Pułkownik: Łukasz Jasiński 
    • Końcówki brakuje po warmińsko, ogólnie ślicznie:)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Dla świata to rybka, dla Ciebie wspomnienie. Poprawiłeś się odkąd ostatnio Twoje czytałem, tak trzymaj, oby tak dalej. Pozdrawiam!
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...