Anna_Para Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska,Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 pięknie i po Twojemu rozpisałaś się Aniu :) nie ma nudy, ciekawie, jest wiele obrazków (życiowych przeplatanych z fantazją) które współgrają ze sobą. podoba mi się rzecz jasna. pozdrawiam serdecznie :)
Magda_Tara Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ot! zainspirował Cię Poeta! przepięknie AniuPoranna zachwyciłaś, nie wiem, jak wyrazić zachwycenie :) brawo. :))
Anna_Para Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Taruniu, dzięki! Nie jest to nowy wierszyk, tyle, że tu jeszcze go nie publikowałam! Dzięki prześliczne! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Krzyś: Bardzo dzięki za uznanie. Cieplutko - dziękaśnie się kłaniam, Para:)
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 dobrze wyważony ten słoik barwny i przyjemny w odbiorze / t
Anna_Para Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tomaszu: Bardzo dziękuję. Cieplutko, Para:)
Jolanta_S. Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Aniu i co z tym żelazkiem ;) fajna kompozycja :))) serdecznie - Jola.
Anna_Para Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 No, jeśli tylko kompozycja... Dobre i to. Dzięki, Jolanto. Cieplutko, Para:)
Jolanta_S. Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anka ten pytajnik na końcu - czy potrzebny??? (pytałam o żelazkoooo) fajna kompozycja! znaczy zachwycona jestem wierszem, lepkość mnie przyciąga jak pszczółka :))) ech moja laseczka (nie do pary) - buziaki - Jola. :))))))))))))
Anna_Para Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jolu: Wydał mi się niezbędny. Zauważ, że w całym wierszu nie ma interpunkcji, a na końcu - ten jeden znak, jak musztarda po obiedzie. Fajnie tak. Dzięki. Hmmm, ta "laseczka" mnie uśmiechnęła;))) Cieplutko, Para:)
Jolanta_S. Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 właśnie dlatego pytam - jeśli ma być - OKI :))) dla mnie jest zbędny, widzę go aż nazbyt dobrze. miłego wieczoru - Jola.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Anula: mniód słoik! Piękne metafory, skłania do refleksji nad życiem. na co przydaje się mozół lotów od ranka po zachód Na co? Zakończenie - cudko! Serdecznie - Leo
Fly Elika Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 słoik Aniu ? - jak wek, tylko taki zwykły? hmm wylałam po roku albo po pół tora - bo myślałam z tęsknoty umrę, brakowało mi , czułam się zapuszkowana...
Anna_Para Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Leo: Bardzo dziękuję. Pochlebiają mi Twoje recenzje;) Cieplutko dziękuję, Para:)
Anna_Para Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Jolu S: Dzięki ponowne. Serdecznie dziękuję, wzajemnie - choć się spóźniłam;)
Anna_Para Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 O? No popatrz! Nie wiedziałam. To miłe, co piszesz. Dzięki, Para:)
szarobury Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 No cóż, pachniesz różnie Josifenm, Julianem (czy te "J" to jakaś obsesja?). Ale to podobno domena kobiet - pachnieć różnie i zawsze niepokojąco.
Rekomendowane odpowiedzi