Magdalena Dolatka Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Jesteś dla mnie wszystkim... Natchnieniem,życiem,powietrzem. Nie chcę być z nikim innym. Bez Ciebie świat jest dla mnie katem. Twój głos naznaczył moje serce, a twoje usta moje ciało. W twych ramionach odnalazłam niebo, a w twoich oczach wiarę. A ja kocham Cię! I choćby ktoś próbował rozdzielić nasze drogi, nigdy nie przestanę kochać Cię! Z tobą mijają wszystkie moje trwogi. Trudno jest udawać,że przeszłość nie istnieje, jesteś tutaj przy mnie. Gdy jestem z tobą czuję,że żyję, I nikt nas nie rozdzieli o nie! Twój głos naznaczył moje serce, a twoje usta moje ciało. Wtwych ramionach odnalazłam niebo, a w twoich oczach wiarę. A ja kocham Cię! I choćby ktoś próbował rozdzielić nasze drogi, nigdy nie przestanę kochać Cię! Z tobą mijają wszystkie moje trwogi. A ja kocham Cię! I choćby ktoś próbował rozdzielić nasze drogi, nigdy nie przestanę kochać Cię! Z tobą mijają wszystkie me trwogi. Kocham Cię!
6 kilo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Magdaleno, takie kochanie to miłosne słowików śpiewanie, to uczucie barwione słowem na tęcze wiosenną, tylko pozazdrościć temu Panu, z przyjemnością przeczytałem, jacek.
krzysztof marek Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Magdaleno, spróbuj napisać tytułowe Kocham Cię bez (nad)użycia tych wyrazów, opłaci się. pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Madziu: Bardzo dużo błędów: poprawiaj szybciutko. Jak się weszło na forum poetyckie, wypada uszanować czytelników i tego chłopca, do którego tak spontanicznie mówisz. Natchnieniem, życiem, powietrzem. - spacje Trudno jest udawać, że przeszłość nie istnieje, - spacja Gdy jestem z tobą czuję, że żyję, - spacja I nikt nas nie rozdzieli, o nie! - przecinek W twych - ort. Poza tym - jesteś niekonsekwentna, bo zaimki dotyczące adresata lirycznego piszesz raz małą, raz wielką literą, a to już błąd. Zaimków jest zbyt wiele i całość jest niestety bardzo, bardzo infantylna. Ale miłości - tylko pozazdrościć... Próbuj dalej, ćwicz. Powodzenia, Para:)
klubo Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 zobacz jak można go przerobić- bo warto- w takiej formie- tylko do pamiętnika- wybrałam drugą zwrotkę głos naznaczył serce a usta moje ciało w ramionach odnalazłam niebo a w oczach wiarę więcej niedopowiedzeń= lepiej dla wiersza- pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 unikam tortów jak ugryzień psa, jeśli wiesz co mam na myśli śp. Bogdan wyśpiewał kiedyś takie słowa www.youtube.com/watch?v=_9ZGpwxmnss&feature=related pisz jeszcze, jeśli to kochasz pozdrawiam r
Dorota_Jabłońska Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Tekst ocieka lukrem nieudolności. Zważywszy, że o miłości pisać trzeba - proszę szlifować styl, pogłębiać wiedzę i pisać coraz lepiej, czego Pani i sobie życzę :) Pozdrawiam :)
Antoni Slawbicki Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2010 ja niestety oceniam na "-"
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2010 gratuluję miłości i odwagi:) na pewno adresat jest szczęśliwy, miło było tu zajrzeć a co do wartości poetyckiej to niestety słabo... wiele gorszych tekstów króluje na polskich listach przebojów..echh pozdrawiam Nikodem :)
Rekomendowane odpowiedzi