Marek_Dziekan Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Twoje oczy, zachowujące Uśmiech z obrazu Da Vinci Przenikają środek mojej głowy, Zamyślonej kwiatami dmuchawca. Jeden dech I rozpadły się dorosłe budowle marzeń, W nieład klocków, Dziecięco, naiwnie rozrzuconych.
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2010 na dobrą sprawę nic się nie dzieje w tym utworze. bęc i nie ma głowy. pozdrawiam.
klubo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 każdy wiersz powinien mieć tytuł-pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2010 ale co poeta miał na myśli? wiersz o niczym czekam na wiersz o czymś pozdrawiam r
cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2010 wywal w końcu te wielkie litery !!! Z Chin się urwałeś czy co ??? Ja rozumieć : takie wydanie subtelności bardzo mi się podoba :)
Marek_Dziekan Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A ja myślę, że jednak w tym wierszu dużo się dzieje, jest wspomnienie, rozczarowanie, ale i rozstanie okraszone wcześniejszą naiwnoscią na coś więcej.
Rekomendowane odpowiedzi