wanesa_ciska Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Cóż można od życia dostać gdy jakimś zebrakiem na ulicy staniesz cóż to jest ochłap rzucony a przecież uśmiech na twarzy czemu śmiejesz się idioto życie masz marne ech marne to losy wasze spoglądam na twarz wykrzywioną która zamyśleniem
krzysztof marek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 takie obrazki są częste w rzeczywistości, niemniej nie zawsze prawdziwe w tożsamości. dobra końcówka wiersza: "twarz (...) zamyśleniem". czytanie twarzy, czytanie myśli... pozdrawiam Wanesko.
wanesa_ciska Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Dzięki Krzysztofie ot proza życia ,,a mówią czasami że to ich wybór ,,,więc jak jest naprawdę ???
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 ja zawsze podziwiam takich "idiotów", którzy potrafią się uśmiechać mimo... wiersz ciekawie skomponowany, daje swobodę, nie narzucając tropu, każdy może wybrac własny... ja już wybrałam na wstępie pozdrawiam Wan :) Grażyna
wanesa_ciska Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Bez zbędnych wstępów dziękuję ,,Grażynko ...
Rekomendowane odpowiedzi